Soppstuing

(73)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gskogssopp
2 ssTINE Meierismør
1 sshakket frisk timian eller andre urter
½ tssalt
½ tspepper
1 ssfinhakket kruspersille
1 ssfinklippet gressløk
1 ½ dlTINE Matfløte
1 tsmaizena
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
    2. Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
    3. Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.

Tips:

Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar