Soppstuing

Soppstuing

0
196
Enkel15 min
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 500 g
    skogssopp
  • 2 ss
  • 1 ss
    hakket frisk timian eller andre urter
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 1 ss
    finhakket kruspersille
  • 1 ss
    finklippet gressløk
  • 1 ½ dl
  • 1 ts
    maizena

Slik gjør du det

  1. 1

    Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.

  2. 2

    Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.

Tips

Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.

Del denne oppskriften: