Skip to main content

Soppstuing

Enkel
15min

Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.

4.0
(203)
Next ImageSoppstuing

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
skogssopp
1 ss
hakket frisk timian eller andre urter
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 ss
finhakket kruspersille
1 ss
finklippet gressløk
1 ts
maizena

Fremgangsmåte

  1. Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.

  2. Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.

  3. Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter