Soppstuing
Enkel
15min
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
4.0
(203)

Ingredienser
Porsjoner
500 g
skogssopp
2 ss
1 ss
hakket frisk timian eller andre urter
½ ts
salt
½ ts
pepper
1 ss
finhakket kruspersille
1 ss
finklippet gressløk
1.5 dl
1 ts
maizena
Slik gjør du
- 1
Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
- 2
Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
- 3
Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.