
60 min
Enkel
3.9
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
Antall porsjoner
4
Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.
Tips
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
Antall porsjoner
Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.
Tips
Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.