Soppstuing
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 500 g skogssopp
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 ss hakket frisk timian, eller andre urter
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 1 ss finhakket kruspersille
- 1 ss finklippet gressløk
- 1.5 dl TINE® Matfløte
- 1 ts maizena
Slik gjør du
1
Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
2
Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
3
Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.
TipsHerlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.