Soppstuing

Soppstuing

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g skogssopp
2 ss TINE Meierismør
1 ss hakket frisk timian eller andre urter
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss finhakket kruspersille
1 ss finklippet gressløk
1 ½ dl TINE Matfløte
1 ts maizena

Slik gjør du det

    1. Rens sopp godt, del de i biter og stek i lettbrunet smør.
    2. Tilsett timian, persille og gressløk, og hell på fløte. Smak til med salt og pepper.
    3. Rør maisennamel ut i litt vann og rør jevningen inn i sausen.
Tips!

Herlig tilbehør til kjøttretter eller som en selvstendig rett med for eksempel villris og godt brød til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat