Skip to main content

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Enkel
15min

Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

3.7
(22)
Next ImageGrønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g
eggnudler, ukokt
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
2 ts
ingefær, finrevet
2 ss
solsikkeolje
500 g
wokblanding, fryst
0.25 dl
kinakål, finstrimlet
2 dl
cashewnøtter
4 ss
soyasaus
2 dl
kremet kokosmelk
2 ts
rød currypaste
1 stk
lime, i båter

Fremgangsmåte

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.

  2. Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.

    Tips

    Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

  3. Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter