Gyoza med sopp
Middels
50min
Asiatiske dumplings med et deilig sopp-fyll og sprø stekeskorpe, er et perfekt vegetarisk alternativ når du serverer dim sum. Disse lager du enkelt i panna hjemme.
3.7
(80)

Ingredienser
30 stk
gyoza-ark
300 g
sopp f.eks. sjampinjong og shiitake
2 stk
sjalottløk
2 stk
vårløk
½ ss
½ ts
salt
250 g
spinat
5 ss
finhakket frisk koriander
3 cm
frisk ingefær
2 stk
hvitløksfedd
½ ts
soyasaus
1 ss
sesamolje
1 ss
nøytral olje
1 dl
vann
Dipp-saus
0.5 dl
soyasaus
0.5 dl
sitronsaft
1 ts
sesamolje
2 ts
sesamfrø, ristede
Til servering
2 ss
sesamfrø
1 stk
chili
⅛ bunt
urter (kan sløyfes)
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften



