Burger med TINE Grill & Stek

Burger med TINE® Grill & Stek

0
1
Enkel20 min
Saftig vegetarburger med TINE® Grill & Stek, grillede grønnsaker og frisk guacamole.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
  • 4 stk
    hamburgerbrød
  • 1 stk
    tomat i skiver
  • ½ stk
    aubergine i skiver
  • ½ stk
    squash i skiver
  • ½ stk
    rødløk i tynne skiver
  • 1 stk
    hjertesalat eller annen grønn salat

Guacamole

  • 1 stk
    avokado
  • 1 fedd
    hvitløk
  • 1 stk
    chili
  • 1 stk
    lime , presset
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft. Finhakk chili og hvitløk. Rør sammen med most avokado og smak til med salt og pepper. 

  2. 2

    Grill Aubergine og squash på litt høy varme til de blir møre og får gyllen stekeskorpe. Dryss over litt salt.

  3. 3

    Del TINE® G&S i 1-2 cm tykke skiver. Grill eller stek skivene på litt høy varme i ca. 3-4 min på hver side, eller til de får en fin gyllen skorpe. Bruk smør i pannen hvis du steker.

  4. 4

    Varm hamburgerbrød raskt på grillen eller i ovnen. Smør guacamole på bunnen og legg lagvis salat, aubergine, squash, guacamole, TINE® G&S, tomat og rødløk.

    Tips

    Pynt gjerne med litt timian.

Del denne oppskriften: