Burger med TINE® Grill & Stek
Enkel•20 min min
Noe av det mest populære man kan servere fra grillen, er burger! Likevel er det godt å ha en variert meny, og alternativer til kjøtt blir stadig mer etterspurt. Prøv en kjøttfri burger med TINE® Grill & Stek!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
320 g
-
4 stkhamburgerbrød
-
120 gtomater i skiver
-
200 gauberginer i skiver
-
200 gsquash i skiver
-
100 grødløk i tynne skiver
-
60 ghjertesalat eller annen grønn salat
Guacamole
-
160 gavokado
-
4 ghvitløk
-
4 gchili
-
20 gferskpresset limesaft
-
3 gsalt
-
3 gpepper
Slik gjør du det
-
1
Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft. Finhakk chili og hvitløk. Rør sammen med most avokado og smak til med salt og pepper.
-
2
Grill aubergine og squash på litt høy varme til de blir møre og får gyllen stekeskorpe. Dryss over litt salt.
-
3
Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Grill eller stek skivene på litt høy varme i ca. 3-4 minutter på hver side, eller til de får en fin gyllen skorpe. Bruk smør i pannen hvis du steker.
-
4
Varm hamburgerbrød raskt på grillen eller i ovnen. Smør guacamole på bunnen og legg lagvis salat, aubergine, squash, guacamole, TINE® Grill & Stek, tomat og rødløk.
Tips
Pynt gjerne med litt timian.