
Focaccia med TINE® Grill & Stek
Smakfull focaccia med grillede skiver av TINE® Grill & Stek og urtedressing. Perfekt som lunsjrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Urtedressing Salsa Verde
Fremgangsmåte
- 1
Legg sukkerertene i kokende vann i 1 minutt og sil av vannet, avkjøl og del på langs.
- 2
Del TINE® G&S i 1-2 cm tykke skiver. Grill eller stek skivene i olje eller smør på medium varme i ca. 3-4 min på hver side, eller til de får en fin gyllen skorpe.
Urtedressing Salsa Verde
- 3
Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, persille, basilikum, mynte, eddik og chili i en skål. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med litt salt og pepper.
- 4
Fordel tomat, løk, sukkererter og TINE® G&S skiver på focacciabunnene. Hell på litt salsa, topp deretter med litt mer grønnsaker og legg på focaccialokket.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

