Skip to main content

Focaccia med TINE® Grill & Stek

Enkel
20min

Smakfull focaccia med grillede skiver av TINE® Grill & Stek og urtedressing. Perfekt som lunsjrett.

5.0
(1)
Next ImageFocaccia med TINE® Grill & Stek

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

16 stk
sukkererter
4 stk
focaccia i porsjonsstørrelse, delt i 2
10 stk
cherrytomat i skiver
0.5 stk
rødløk i tynne skiver

Urtedressing Salsa Verde

1 stk
sjalottløk, finhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
1 ss
kapers, grovhakket
1 dl
hakket bladpersille
1 dl
hakket frisk basilikum
1 ss
hakket frisk mynte
3 ss
eddik (sherry- eller rødvinseddik)
1 ts
finhakket rød chili
1 dl
olivenolje, extra virgin
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Legg sukkerertene i kokende vann i 1 minutt og sil av vannet, avkjøl og del på langs. 

  2. Del TINE® G&S i 1-2 cm tykke skiver. Grill eller stek skivene i olje eller smør på medium varme i ca. 3-4 min på hver side, eller til de får en fin gyllen skorpe.

Urtedressing Salsa Verde

  1. Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, persille, basilikum, mynte, eddik og chili i en skål. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med litt salt og pepper.

  2. Fordel tomat, løk, sukkererter og TINE® G&S skiver på focacciabunnene. Hell på litt salsa, topp deretter med litt mer grønnsaker og legg på focaccialokket.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter