Focaccia med TINE® Grill & Stek
Enkel•20 min min
Smakfull focaccia med grillede skiver av TINE® Grill & Stek og urtedressing. Perfekt som lunsjrett.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
16 stksukkererter
-
200 g
-
4 stkfocaccia i porsjonsstørrelse, delt i 2
-
10 stkcherrytomater i skiver
-
½ stkrødløk i tynne skiver
Urtedressing Salsa Verde
-
1 stksjalottløk , finhakket
-
2 feddhvitløk , finhakket
-
1 sskapers , grovhakket
-
1 dlhakket bladpersille
-
1 dlhakket frisk basilikum
-
1 sshakket frisk mynte
-
3 sseddik (sherry- eller rødvinseddik)
-
1 tsfinhakket rød chili
-
1 dlolivenolje, extra virgin
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Legg sukkerertene i kokende vann i 1 minutt og sil av vannet, avkjøl og del på langs.
-
2
Del TINE® G&S i 1-2 cm tykke skiver. Grill eller stek skivene i olje eller smør på medium varme i ca. 3-4 min på hver side, eller til de får en fin gyllen skorpe.
Urtedressing Salsa Verde
-
3
Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, persille, basilikum, mynte, eddik og chili i en skål. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med litt salt og pepper.
-
4
Fordel tomat, løk, sukkererter og TINE® G&S skiver på focacciabunnene. Hell på litt salsa, topp deretter med litt mer grønnsaker og legg på focaccialokket.