
Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili
Wraps fylt med en spennende smakskombinasjon av TINE® Grill & Stek, jordbær, chili, og guacamole. Ypperlig som lunsjrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Guacamole
Salsa
Wrap
Fremgangsmåte
Guacamole
- 1
Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.
Salsa
- 2
Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.
Wrap
- 3
Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.
- 4
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.
- 5
Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.
- 6
Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

