Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili
Wraps fylt med en spennende smakskombinasjon av TINE® Grill & Stek, jordbær, chili, og guacamole. Ypperlig som lunsjrett.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
Guacamole
- 1 stykk chili
- 1 fedd hvitløk
- 1 stykk avokado
- 1 stykk lime, , presset
- 0.25 ts salt
Salsa
- 10 stykk cherrytomat
- 10 stykk jordbær
- 1 stykk lime, , saften
- 1 ts balsamico
- 1 dl frisk koriander
- 2 ss olivenolje
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
Wrap
- 200 g TINE® Grill & Stek
- 4 stykk store tortillalefse
- 1 stykk hjertesalat, eller annen grønn salat
- 0.5 stykk rødløk
- 1 stykk chili, (kan sløyfes)
- 200 g kidneybønner
- 0.5 beger TINE® Lettrømme 10 %
Slik gjør du
Guacamole
1
Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.
Salsa
1
Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.
Wrap
1
Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.
2
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.
3
Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.
4
Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.