Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Wrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili

Enkel
25min

Wraps fylt med en spennende smakskombinasjon av TINE® Grill & Stek, jordbær, chili, og guacamole. Ypperlig som lunsjrett.

5.0
(1)
Next ImageWrap med TINE® Grill & Stek, jordbær og chili

Ingredienser

Antall porsjoner

Guacamole

1 stk
chili
1 fedd
hvitløk
1 stk
avokado
1 stk
lime, presset
0.25 ts
salt

Salsa

10 stk
cherrytomat
10 stk
jordbær
1 stk
lime, saften
1 ts
balsamico
1 dl
frisk koriander
2 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Wrap

4 stk
store tortillalefse
1 stk
hjertesalat eller annen grønn salat
0.5 stk
rødløk
1 stk
chili (kan sløyfes)
200 g
kidneybønner

Fremgangsmåte

Guacamole

  1. Finhakk chili og hvitløk. Del avokado, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, chili og hvitløk. Smak til med salt.

Salsa

  1. Del cherrytomater og jordbær i biter. Lag salsadressing ved å blande sammen limesaft, balsamico, finhakket koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomat og jorbærbitene i en skål. Sett til side.

Wrap

  1. Del TINE® Grill & Stek i 1-2 cm tykke skiver. Stek i olje eller smør på medium varme til de får en fin gyllen skorpe og del i terninger og sett til siden.

  2. Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm de i ovnen på 180 °C i 4-5 min.

  3. Rens og vask grønnsakene. Del salatbladene, skjær løk i tynne skiver og hakk chili. Sil vannet fra bønnene.

  4. Legg grønnsaker, TINE® Grill & stek på tortillaen, topp med guacamole, rød søt salsa og litt rømme. Brett sammen og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter