
Grillspyd med grillede grønnsaker og TINE® Grill & Stek
Enkel og friskt grillspyd med TINE® Grill & Stek og grillede grønnsaker og en smakfull urtedressing. Perfekt som tilbehør til grillmaten, eller som en liten forrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Urtedressing Salsa Verde
Fremgangsmåte
- 1
Start med å lage urtedressingen. Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, persille, basilikum, mynte, eddik og chili i en skål. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med litt salt og pepper.
Tips
Salsa verde kan lages i god tid på forhånd og oppbevares kjølig i en tett beholder i flere dager.
Grillspyd
- 2
Vask grønnsakene godt. Del sitron i båter og deretter i 2. Del aubergine i tykke skiver deretter i 2 biter. Del TINE® Grill & Stek i passe store terninger, ca. 3 biter per spyd avhengig av hvor lange spyd du lager.
- 3
Tre biter av aubergine, TINE® Grill & Stek, hele cherrytomater og sitronbiter på spyd. Grill eller stek i olje eller smør på medium varme til alt har fått en fin gyllen farge.
- 4
Server sammen med salat, godt brød og salsa verde.
Tips
Grillet eller ristet brød passer godt til.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


