Grillspyd med grillede grønnsaker og TINE® Grill & Stek
Enkel
20min
Enkel og friskt grillspyd med TINE® Grill & Stek og grillede grønnsaker og en smakfull urtedressing. Perfekt som tilbehør til grillmaten, eller som en liten forrett.
5.0
(4)

Ingredienser
240 g
60 g
ruccola
60 g
cherrytomat
180 g
aubergine
1 stk
sitron
20 g
basilikumblader til garnityr
4 stk
grillspyd
Urtedressing Salsa Verde
60 g
finhakket sjalottløk
5 g
finhakket hvitløk
10 g
grovhakket kapers
8 g
hakket bladpersille
8 g
hakket frisk basilikum
4 g
hakket frisk mynte
24 g
eddik (sherry- eller rødvinseddik)
4 g
finhakket rød chili
72 g
olivenolje, extra virgin
2 g
salt
2 g
pepper
Slik gjør du
Tips
Salsa verde kan lages i god tid på forhånd og oppbevares kjølig i en tett beholder i flere dager.
Grillspyd
Tips
Grillet eller ristet brød passer godt til.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
TINE® Grill & Stek er laget med hele 75 % Jarlsberg® og kan både stekes og grilles. Test denne kjempegode grillspydvarianten!


