Stekt torsk med risotto og grønnsaker
Middels
30min
Et stykke perfekt stekt torsk, servert sammen med en deilig risotto og sprø grønnsaker, smaker godt både til hverdag og fest.
4.1
(17)

Ingredienser
Risotto
3 dl
Sunniva® Original Eplejuice (ev. hvitvin)
7 dl
vann
2 terning
kyllingbuljong
1 stk
løk, hakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 ss
TINE® Meierismør til steking
400 g
risottoris, ukokt
2 ss
1 dl
parmesan, revet
½ ts
salt
¼ ts
pepper
150 g
kantarell
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 dl
mais
2 stk
vårløk, hakkede
Grønnsaker
2 stk
gulrot, i strimler
1 bunt
asparges
Slik gjør du
Tips
Buljong kan erstattes med fond.
Fisk
Grønnsaker
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan også bruke annen hvit fisk i denne oppskriften, f.eks. steinbit, kveite eller sei.




