Rekecurry

Rekecurry

7
23
Enkel25 min
Oppskrift på en veldig god og sunnere middagsvariant med smak av Thailand.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tilbehør:

  • 150 g
    lollosalat
  • 50 g
    ruccola
  • 10 stk
    cherrytomater
  • 1 stk
    vårløk i ringer
  • 240 g
    ris

Slik gjør du det

  1. 1

    Rens scampiene/rekene. Rens og finhakk løk og hvitløk. Hakk selleri. Fres løk, hvitløk og selleri i smør i en stekepanne. Rør i karri og hell på tomatene. La sausen koke ca. 3 min.

  2. 2

    Rør TINE® Crème Fraîche inn i sausen og la den koke ytterligere 3–5 min. Rør i salt, sambal olek og scampi. Varm opp. Bruker du vanlige reker, bør de ikke koke, for da blir de seige. Bruker du rå scampi, skal de trekke i sausen til de er kokt.

Tilbehør:

  1. 3

    Kok fullkornsris som anvist på pakken. Vask salat og riv den i passe store biter. Tilsett øvrige ingredienser og smak til med salt, pepper og en liten dæsj kaldpresset olivenolje.

Ved servering

  1. 4

    Server den gode rekecurryen sammen med salat og kokt fullkornsris og gjerne TINE® Crème Fraîche til.

    Tips

    Synes du sausen er for tykk kan du spe den med litt vann

Del denne oppskriften: