
Rekecurry
Oppskrift på en veldig god og sunnere middagsvariant med smak av Thailand.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Rens scampiene/rekene. Rens og finhakk løk og hvitløk. Hakk selleri. Fres løk, hvitløk og selleri i smør i en stekepanne. Rør i karri og hell på tomatene. La sausen koke ca. 3 min.
- 2
Rør TINE® Crème Fraîche inn i sausen og la den koke ytterligere 3–5 min. Rør i salt, sambal olek og scampi. Varm opp. Bruker du vanlige reker, bør de ikke koke, for da blir de seige. Bruker du rå scampi, skal de trekke i sausen til de er kokt.
Tilbehør:
- 3
Kok fullkornsris som anvist på pakken. Vask salat og riv den i passe store biter. Tilsett øvrige ingredienser og smak til med salt, pepper og en liten dæsj kaldpresset olivenolje.
Ved servering
- 4
Server den gode rekecurryen sammen med salat og kokt fullkornsris og gjerne TINE® Crème Fraîche til.
Tips
Synes du sausen er for tykk kan du spe den med litt vann
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

