
Lun laksesalat
Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Dryss:
Fremgangsmåte
- 1
Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.
- 2
Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.
- 3
Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.
- 4
Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.
- 5
Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.
Tips
Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten
Tips
Denne laksesalaten kan også spises kald.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

