placeholder image
0

Lun laksesalat

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkpoteter
1 ssTINE Meierismør til steking
200 ggrønn asparges
1 stkrødløk
½ stkslangeagurker
600 gSALMA
1 ssTINE Meierismør til steking av laks

Dryss:

2 sshakket dill

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.
    2. Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.
    3. Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.
    4. Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.
    5. Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.

      Tips:

      Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

Tips:

Denne laksesalaten kan også spises kald.

Kommentarer