Lun laksesalat
Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 6 stykk potet
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 200 g grønn asparges
- 1 stykk rødløk
- 0.5 stykk slangeagurk
- 600 g laksefilet uten skinn
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking av laks
Slik gjør du
1
Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.
2
Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.
3
Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.
4
Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.
5
Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.
TipsSennepsaus smaker veldig godt til denne salaten
TipsDenne laksesalaten kan også spises kald.