tablecloth-basil
Lun laksesalat
(5)

Lun laksesalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stkpoteter
1 ssTINE Meierismør til steking
200 ggrønn asparges
1 stkrødløk
½ stkslangeagurk
600 gSALMA
1 ssTINE Meierismør til steking av laks

Dryss:

2 sshakket dill
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.
    2. Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.
    3. Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.
    4. Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.
    5. Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.
      blue heart
      Tips!

      Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

blue heart
Tips!

Denne laksesalaten kan også spises kald.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff