Skip to main content

Lun laksesalat

Enkel
20min

Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

3.9
(9)
Next ImageLun laksesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk
potet
1 ss
TINE® Meierismør til steking
200 g
grønn asparges
1 stk
rødløk
0.5 stk
slangeagurk
600 g
laksefilet uten skinn
1 ss
TINE® Meierismør til steking av laks

Dryss:

2 ss
hakket dill

Fremgangsmåte

  1. Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.

  2. Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.

  3. Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.

  4. Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.

  5. Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.

    Tips

    Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne laksesalaten kan også spises kald.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter