Lun laksesalat

Lun laksesalat

0
9
Enkel20 min
Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 6 stk
    poteter
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 200 g
    grønn asparges
  • 1 stk
    rødløk
  • ½ stk
    slangeagurk
  • 600 g
    laksefileter uten skinn
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking av laks

Dryss:

  • 2 ss
    hakket dill

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.

  2. 2

    Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.

  3. 3

    Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.

  4. 4

    Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.

  5. 5

    Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.

    Tips

    Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

Tips

Denne laksesalaten kan også spises kald.

Del denne oppskriften: