Lun laksesalat

Lun laksesalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Lun salat med laks, poteter og frisk asparges er en vinner enten om du serverer den til gjester eller på en helt vanlig hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk poteter
1 ss TINE Meierismør til steking
200 g grønn asparges
1 stk rødløk
½ stk slangeagurk
600 g SALMA
1 ss TINE Meierismør til steking av laks

Dryss:

2 ss hakket dill

Slik gjør du det

    1. Vask og skrell poteter. Skjær dem i terninger og stek i smør til de blir myke, ca. 10 minutter.
    2. Skjær laks og asparges i biter. Rens og hakk løk og skjær agurk i terninger.
    3. Fres asparges og løk i smør. Tilsett poteter og agurk.
    4. Stek laksen separat i smør, ca. 3 minutter. Dryss på salt og pepper.
    5. Vend laksen i grønnsaksblandingen. Smak til med salt og nykvernet pepper og strø over dill.
      Tips!

      Sennepsaus smaker veldig godt til denne salaten

Tips!

Denne laksesalaten kan også spises kald.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat