Proteinkos med Gresk yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør

Proteinkos med gresk type yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør

0
6
Middels10 min
Dette er kos på sitt beste. Yoghurt med stekt banan og peanøttsmør, med ekstra sødme i kanel og kardemomme, er en herlig og sunn smaksbombe.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Rist frø i en tørr panne og legg til side.

    Tips

    Både frø og nøtter blir bedre i smak når de ristes i stekepanne noen minutter. Dette er god topping til de fleste typer yoghurt. Lag gjerne en stor porsjon og ha det i skål på kjøkkenbenken, så har du topping lett tilgjengelig.

  2. 2

    Del banan på langs og pannestek i smør.

  3. 3

    Fordel yoghurt i fire skåler og topp med lune bananer, bjørnebær og peanøttsmør.

  4. 4

    Strø over tørr-ristede frø, kanel og kardemomme. Nyt!

Del denne oppskriften: