Proteinkos med gresk type yoghurt, stekt banan, bjørnebær og peanøttsmør
Middels•10 min min
Dette er kos på sitt beste. Yoghurt med stekt banan og peanøttsmør, med ekstra sødme i kanel og kardemomme, er en herlig og sunn smaksbombe.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
5 dl
-
2 stkbananer
-
1 ss
-
4 sspeanøttsmør
-
1 tskanel
-
1 tskardemomme
-
2 ssfrø f.eks. sesamfrø og gresskarfrø
-
15 stkbjørnebær
Slik gjør du det
-
1
Rist frø i en tørr panne og legg til side.
Tips
Både frø og nøtter blir bedre i smak når de ristes i stekepanne noen minutter. Dette er god topping til de fleste typer yoghurt. Lag gjerne en stor porsjon og ha det i skål på kjøkkenbenken, så har du topping lett tilgjengelig.
-
2
Del banan på langs og pannestek i smør.
-
3
Fordel yoghurt i fire skåler og topp med lune bananer, bjørnebær og peanøttsmør.
-
4
Strø over tørr-ristede frø, kanel og kardemomme. Nyt!