Wrap med eggesalat

Wrap med eggesalat

0
0
Enkel30 min
Lag en hjemmelaget eggesalat med Kesam®, majones og dijonsennep, og nyt en smakfull lunsj! 

Ingredienser

Antall stykker

Eggesalat

  • 1000 g
    egg , hardkokt
  • 200 g
  • 200 g
    majones
  • 40 g
    Dijonsennep
  • 10 g
    hakket bladpersille
  • 5 g
    gressløk, hakket
  • 8 g
    salt
  • 2 g
    sort pepper
  • ½ stk
    sitron , saft og revet skall

Wrap

  • 10 stk
    grove tortillalefser
  • 250 g
    crispisalat
  • 200 g
    agurk
  • 200 g
    paprika

Slik gjør du det

Eggesalat

  1. 1

    Bland egg, Kesam®, majones, sennep, bladpersille, gressløk og sitron i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Wrap

  1. 2

    Ha eggesalat på tortillaene. Topp med salat, agurk og paprika, og rull sammen.

Del denne oppskriften: