Wrap med eggesalat
Enkel
30min
Lag en hjemmelaget eggesalat med Kesam®, majones og dijonsennep, og nyt en smakfull lunsj!
4.0
(1)

Ingredienser
Porsjoner
10
Eggesalat
1000 g
egg, hardkokt
200 g
majones
40 g
Dijonsennep
10 g
hakket bladpersille
5 g
gressløk, hakket
8 g
salt
2 g
sort pepper
½ stk
sitron, saft og revet skall
Wrap
10 stk
grov tortillalefse
250 g
crispisalat
200 g
agurk
200 g
paprika
Slik gjør du
Eggesalat
- 1
Bland egg, Kesam®, majones, sennep, bladpersille, gressløk og sitron i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Wrap
- 2
Ha eggesalat på tortillaene. Topp med salat, agurk og paprika, og rull sammen.
Trykk for å vurdere oppskriften