Skip to main content

Tortilla wrap med ost og skinke

Enkel
15min

En wrap blir enkelt til toast etter en runde i stekepannen. Med rett bretteteknikk er det like enkelt som det er genialt. Her er wrapen fylt med ost, skinke, spinat og paprika.

5.0
(1)
Next ImageTortilla wrap med ost og skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
grov tortillalefse
3 skiver
kokt skinke
0.5 stk
rød paprika
30 g
renset spinat
1 ss
TINE® Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  1. Legg tortillaen på fjøla og skjær et snitt fra midten og ned. Skjær ost og skinke i strimler, og skjær paprikaen i små biter. Se for deg at tortillaen er delt i fire og fordel fyllet på hver sin fjerdedel.

    Tortilla med ost og skinke
  2. Brett tortillaen sammen og pass hele tiden på at fyllet holder seg på plass inne i tortillaen.

    Tortilla med ost og skinke
  3. Stek den sammenbrettede tortillaene med litt smør i en varm stekepanne i ca. 4 minutter, 2 minutter på hver side, eller til osten har smeltet og tortillaen er gyllen og sprø. Spises med det samme.

    Grove tortillalefser

    Tips

    Vil du lage grove tortilla fra bunn? Oppskriften finner du her.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne wrapen er en fin måte å få brukt opp rester på, enten det er taco, kylling eller grønnsaker. Tortillaen kan brettes og pakkes i god tid før steking. Pakk den inn og stek tortillaen rett før servering. Tortillawrapen kan også stekes i et toastjern.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter