
Tortilla wrap med ost og skinke
Enkel•15 min4 min
En wrap blir enkelt til toast etter en runde i stekepannen. Med rett bretteteknikk er det like enkelt som det er genialt. Her er wrapen fylt med ost, skinke, spinat og paprika.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 stkgrov tortillalefse
-
4 skiver
-
3 skiverkokt skinke
-
½ stkrød paprika
-
30 grenset spinat
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Legg tortillaen på fjøla og skjær et snitt fra midten og ned. Skjær ost og skinke i strimler, og skjær paprikaen i små biter. Se for deg at tortillaen er delt i fire og fordel fyllet på hver sin fjerdedel.
-
2
Brett tortillaen sammen og pass hele tiden på at fyllet holder seg på plass inne i tortillaen.
-
3
Stek den sammenbrettede tortillaene med litt smør i en varm stekepanne i ca. 4 minutter, 2 minutter på hver side, eller til osten har smeltet og tortillaen er gyllen og sprø. Spises med det samme.
Tips
Vil du lage grove tortilla fra bunn? Oppskriften finner du her.