En wrap blir enkelt til toast etter en runde i stekepannen. Med rett bretteteknikk er det like enkelt som det er genialt. Her er wrapen fylt med ost, skinke, spinat og paprika.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
1 stykk grov tortillalefse
4 skive Norvegia® Original
3 skive kokt skinke
0.5 stykk rød paprika
30 g renset spinat
1 ss TINE® Meierismør, til steking
Slik gjør du
1
Legg tortillaen på fjøla og skjær et snitt fra midten og ned. Skjær ost og skinke i strimler, og skjær paprikaen i små biter. Se for deg at tortillaen er delt i fire og fordel fyllet på hver sin fjerdedel.
2
Brett tortillaen sammen og pass hele tiden på at fyllet holder seg på plass inne i tortillaen.
3
Stek den sammenbrettede tortillaene med litt smør i en varm stekepanne i ca. 4 minutter, 2 minutter på hver side, eller til osten har smeltet og tortillaen er gyllen og sprø. Spises med det samme.
Tips
Vil du lage grove tortilla fra bunn? Her finner du oppskriften!
Tips
Denne wrapen er en fin måte å få brukt opp rester på, enten det er taco, kylling eller grønnsaker. Tortillaen kan brettes og pakkes i god tid før steking. Pakk den inn og stek tortillaen rett før servering. Tortillawrapen kan også stekes i et toastjern.
Lagre
Skriv ut
Del
Tortilla wrap med ost og skinke
Enkel
15min
En wrap blir enkelt til toast etter en runde i stekepannen. Med rett bretteteknikk er det like enkelt som det er genialt. Her er wrapen fylt med ost, skinke, spinat og paprika.
Denne wrapen er en fin måte å få brukt opp rester på, enten det er taco, kylling eller grønnsaker. Tortillaen kan brettes og pakkes i god tid før steking. Pakk den inn og stek tortillaen rett før servering. Tortillawrapen kan også stekes i et toastjern.