Toast m Biff Lindstrom

Toast med Biff Lindstrøm

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 80 min
Biff Lindstrøm er en klassiker og smaker fantastisk godt til lunsj. Med TINE Inspirasjon og mesterkokk Tom Victor Gausdal lærer du her hvordan du kan servere det lekkert og elegant med toast og stivpisket rømme.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 skiver landbrød (frosset)
400 g kjøttdeig
1 ss kapers
1 ss sylteagurk (hakket)
1 ss sjalottløk (hakket)
1 ss rødbeter (hakket)
1 ts gressløk (hakket)
1 stk egg
1 ss hakket persille
½ ts salt og pepper
1 ss TINE Meierismør

Pepperrotrømme:

1 beger TINE Seterrømme
2 ss frisk pepperrøtter (revet)

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær tynne toasts av halvfrosset landbrød og stek dem til de er gylne.
    2. Bland kjøttdeig, kapers, den hakkede sylteagurken, sjalotteløken og rødbeten, samt hakket gressløk og egg i en bolle. La det hvile i ca. 1 time. Smak til med salt og pepper.
    3. Form blandingen til karbonader som du så steker gylne i smør på begge sider.
    4. Stivpisk seterrømmen og smak til med revet frisk pepperrot og litt salt.
    5. Server karbonadene oppå tynne toasts og topp med pepperrotrømme. Pynt med litt persille.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • rais

    7 år siden
    Dette er fantastisk godt! Anbefales!

    Kommenter  (2)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      7 år siden
      Må si meg enig med deg, Rais; Toast med Biff Lindstrøm er veldig godt!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat