Stekt brød med kremost og skinke

Stekt brød med kremost og skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Stekeplate med bakepapir
4 skiver godt brød
6 ss god olivenolje
½ ts salt
¼ ts sort pepper
2 ts grov sennep (kan sløyfes)
4 ss TINE Kremgo’® Naturell eller annen smak
8 stk skiver spekeskinke
1 beger cherrytomat

Slik gjør du det

    1. Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
    2. Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.
    3. Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.
Tips!

Hvis du deler tomatene i to og vender i salt, pepper, litt olivenolje og gjerne en klype med sukker, blir de ekstra søte.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat