Stekt brød med kremost og skinke

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Stekte brødskiver med kremost og skinke. Det enkle er ofte det beste.

Antall porsjoner

Utstyr

Stekeplate med bakepapir

Ingredienser

4 skivergodt brød
6 ssgod olivenolje
½ tssalt
¼ tssort pepper
2 tsgrov sennep (kan sløyfes)
4 ssTINE Kremgo’® Naturell eller annen smak
8 stkskiver spekeskinke
1 begercherrytomat
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Varm stekeovnen til 175°C og finn fram en stekeplate, gjerne med bakepapir.
    2. Skjær tykke brødskiver. Smør olivenolje på begge sider av brødskiven. Dryss lett over med salt og nykvernet pepper. Bak brødskivene midt i ovnen til de blir lett gylne, 8-10 minutter.
    3. Smør skivene med litt grov sennep (kan sløyfes) og kremost. Legg på skinke og topp med tomater. Kvern gjerne over enda mer pepper.

Tips:

Hvis du deler tomatene i to og vender i salt, pepper, litt olivenolje og gjerne en klype med sukker, blir de ekstra søte.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar