Ostesmørbrødet Skogens dronning
Enkel•15 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiversurdeigsbrød
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 ssolivenolje til steking
-
300 gsopp (champignon, østerssopp, kantarell)
-
1 stkgrillet paprika eller ferdig grillet paprika på glass
-
70 gpancetta eller bacon
-
5 skiverNORVEGIA® økologisk
-
3 stilkerfersk timian
Slik gjør du det
-
1
Pensle brødskivene med litt smeltet smør og rist dem under grillelementet i ovnen i 2-3 minutter til de er crispy og gylne. Dersom du foretrekker det kan du riste skivene i brødrister, eller steke de i en grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olje.
-
2
Bruk grillelementet i ovnen til å grille paprikaen på følgende måte: Legg paprikaen på en langpanne og stek den til den begynner å «boble» og få farge. Vend den noen ganger for å grille alle sidene. Siden alle grillelement er forskjellige i styrke vil tiden variere noe fra ovn til ovn. Når paprikaen er grillet, putter du den i en plastpose i ca. 10 minutter slik at du lett kan trekke av skinnet.
-
3
Begynn å steke pancettaen, og ha oppdelt sopp i den samme pannen etterhvert.
-
4
Legg på lagvis på den ene av brødskivene: grillet paprika, pancetta - og soppblandingen og bladene fra timianstilkene, før du topper det hele med noen gode skiver Norvegia®.
-
5
Legg på den andre brødskiven og stek ostesmørbrødet i grillpanne på medium varme i 5 minutter. Husk å vende ostesmørbrødet i pannen noen ganger.