Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg
Enkel•15 min min
Dette er en god og mettende sandwich med salat, avokado, tomat og kalkunpålegg. Kronen på verket er sprøstekt bacon og perfekt stekt egg.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiverbacon
-
4 stkegg
-
1 ssTINE® Meierismør , til steking
-
4 skiverbrød
-
2 ss
-
4 stksalatblader
-
2 stktomater , i skiver
-
1 stkavokado , i skiver
-
4 skiverkalkunskinke
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Legg bacon på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek baconet i 12 minutter eller til det er sprøtt.
Tips
Alternativt kan baconet stekes i stekepanne.
-
2
Smelt smør i en varm stekepanne, og stek egg slik du liker dem.
Tips
En annen variant er å posjere eggene.
-
3
Bre smør på brødskive og ha på salat, tomat, avokado og kalkunpålegg.
-
4
Topp sandwichene med stekt bacon og egg.