placeholder image
0

Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en god og mettende sandwich med salat, avokado, tomat og kalkunpålegg. Kronen på verket er sprøstekt bacon og perfekt stekt egg.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiverbacon
4 stkegg
1 ssTINE Meierismør, til steking
4 skiverbrød
2 ssTINE Meierismør
4 stksalatblader
2 stktomater, i skiver
1 stkavokado, i skiver
4 skiverkalkunskinke

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg bacon på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek baconet i 12 minutter eller til det er sprøtt.

      Tips:

      Alternativt kan baconet stekes i stekepanne.

    2. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek egg slik du liker dem.

      Tips:

      En annen variant er å posjere eggene.

    3. Bre smør på brødskive og ha på salat, tomat, avokado og kalkunpålegg.
    4. Topp sandwichene med stekt bacon og egg.

Tips:

Server sandwichen med ovnsstekte potetbåter, og salsasaus eller ketsjup.

Kommentarer