Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg

Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er en god og mettende sandwich med salat, avokado, tomat og kalkunpålegg. Kronen på verket er sprøstekt bacon og perfekt stekt egg.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 skiver bacon
4 stk egg
1 ss TINE Meierismør , til steking
4 skiver brød
2 ss TINE Meierismør
4 stk salatblader
2 stk tomater , i skiver
1 stk avokado , i skiver
4 skiver kalkunskinke

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg bacon på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek baconet i 12 minutter eller til det er sprøtt.
      Tips!

      Alternativt kan baconet stekes i stekepanne.

    2. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek egg slik du liker dem.
      Tips!

      En annen variant er å posjere eggene.

    3. Bre smør på brødskive og ha på salat, tomat, avokado og kalkunpålegg.
    4. Topp sandwichene med stekt bacon og egg.
Tips!

Server sandwichen med ovnsstekte potetbåter, og salsasaus eller ketsjup.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat