Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg

Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg

0
8
Enkel15 min
Dette er en god og mettende sandwich med salat, avokado, tomat og kalkunpålegg. Kronen på verket er sprøstekt bacon og perfekt stekt egg.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 skiver
    bacon
  • 4 stk
    egg
  • 1 ss
    TINE® Meierismør , til steking
  • 4 skiver
    brød
  • 2 ss
  • 4 stk
    salatblader
  • 2 stk
    tomater , i skiver
  • 1 stk
    avokado , i skiver
  • 4 skiver
    kalkunskinke

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C. Legg bacon på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek baconet i 12 minutter eller til det er sprøtt.

    Tips

    Alternativt kan baconet stekes i stekepanne.

  2. 2

    Smelt smør i en varm stekepanne, og stek egg slik du liker dem.

    Tips

    En annen variant er å posjere eggene.

  3. 3

    Bre smør på brødskive og ha på salat, tomat, avokado og kalkunpålegg.

  4. 4

    Topp sandwichene med stekt bacon og egg.

Tips

Server sandwichen med ovnsstekte potetbåter, og salsasaus eller ketsjup.

Del denne oppskriften: