Håndkle og blad
Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg
(44)

Sandwich med stekt egg, bacon, salat og kalkunpålegg

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en god og mettende sandwich med salat, avokado, tomat og kalkunpålegg. Kronen på verket er sprøstekt bacon og perfekt stekt egg.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8 skiverbacon
4 stkegg
1 ssTINE Meierismør, til steking
4 skiverbrød
2 ssTINE Meierismør
4 stksalatblader
2 stktomater, i skiver
1 stkavokado, i skiver
4 skiverkalkunskinke
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg bacon på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek baconet i 12 minutter eller til det er sprøtt.
      Blått hjerte
      Tips!

      Alternativt kan baconet stekes i stekepanne.

    2. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek egg slik du liker dem.
      Blått hjerte
      Tips!

      En annen variant er å posjere eggene.

    3. Bre smør på brødskive og ha på salat, tomat, avokado og kalkunpålegg.
    4. Topp sandwichene med stekt bacon og egg.
Blått hjerte
Tips!

Server sandwichen med ovnsstekte potetbåter, og salsasaus eller ketsjup.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat