Sandwich med pesto og Dovre Brie Pepper
Sandwich med pesto og Dovre Brie Pepper er perfekt å servere til lunsj!
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 12 skive surdeigsbrød
- 2 fedd hvitløk
- 8 ss pesto
- 40 g ruccola
- 8 ss pinjekjerner
- 2 pakke Dovre Norsk Brie Pepper
- 16 skive spekeskinke
- 8 stykk cherrytomat
- 8 stykk grillspyd i tre
Slik gjør du
1
Start med å riste brødskivene i en brødrister.
2
Del hvitløksfeddene i to, stikk en gaffel i dem og gni brødskivene inn med hvitløken. Smør deretter skivene med pesto.
3
Fordel ruccola, brie, pinjekjerner og spekeskinke på toppen av pestoen.
4
Legg skivene oppå hverandre og topp med den siste skiven. Stikk et grillspyd ned i hver halvdel av trippeldekkeren og del skivene i to. Pynt med cherrytomater på toppen av grillspydet.