Håndkle og blad
Pestorull
(3939)

Pestorull

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stkferske tortillalefser
8 sstomatpesto (rød pesto)
300 gJarlsberg® Revet
24 skiverspekeskinke
1 pakkeruccola
2 dlKesam® Original
1 stklime, i båter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C.
    2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.
      Blått hjerte
      Tips!

      Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

    3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
    4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

    5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat