tablecloth-basil
Pestorull
(39)

Pestorull

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stkferske tortillalefser
8 sstomatpesto (rød pesto)
300 gJarlsberg® Revet
24 skiverspekeskinke
1 pakkeruccola
2 dlKesam® Original
1 stklime, i båter
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C.
    2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.
      blue heart
      Tips!

      Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

    3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
    4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.
      blue heart
      Tips!

      Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

    5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.
Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff