Pestorull

Pestorull

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk ferske tortillalefser
8 ss tomatpesto (rød pesto)
300 g Jarlsberg® Revet
24 skiver spekeskinke
1 pakke ruccola
2 dl Kesam® Original
1 stk lime , i båter

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C.
    2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.
      Tips!

      Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

    3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
    4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.
      Tips!

      Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

    5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ida og Mathilde

    3 år siden
    Supergodt, enkelt og raskt! Anbefales!

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig

      3 år siden
      Takk for hyggelig kommentar, Ida og Mathilde :)

      Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat