Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pestorull

Enkel
15min

Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

4.2
(50)
Next ImagePestorull

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
ferske tortillalefse
8 ss
tomatpesto (rød pesto)
300 g
Revet JARLSBERG®
24 skiver
spekeskinke
1 pakke
ruccola
1 stk
lime, i båter

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.

    Tips

    Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

  3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.

  4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.

    Tips

    Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

  5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter