Pestorull

(39)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkferske tortillalefser
8 sstomatpesto (rød pesto)
300 gJarlsberg® Revet
24 skiverspekeskinke
1 pakkeruccola
2 dlKesam® Original
1 stklime, i båter
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C.
    2. Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.

      Tips:

      Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

    3. Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
    4. Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.

      Tips:

      Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

    5. Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.
 Les kommentarer (2)

Kommentarer

  Legg til kommentar