Pestorull

Pestorull

2
49
Enkel15 min
Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 stk
    ferske tortillalefser
  • 8 ss
    tomatpesto (rød pesto)
  • 300 g
    Jarlsberg® Revet
  • 24 skiver
    spekeskinke
  • 1 pakke
    ruccola
  • 2 dl
  • 1 stk
    lime , i båter

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. 2

    Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.

    Tips

    Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.

  3. 3

    Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.

  4. 4

    Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.

    Tips

    Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.  

  5. 5

    Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.

Del denne oppskriften: