Pestorull
Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 8 stykk ferske tortillalefse
- 8 ss tomatpesto (rød pesto)
- 300 g Revet JARLSBERG®
- 24 skive spekeskinke
- 1 pakke ruccola
- 2 dl Kesam® Naturell Laktosefri
- 1 stykk lime, , i båter
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
2
Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.
TipsHer kan man bruke andre typer pesto og revet ost.
3
Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
4
Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.
TipsBruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.
5
Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.