Pestorull
Enkel•15 min min
Dette er virkelig mat for deg i farta. Herlige ruller med pesto, smeltet ost, spekeskinke og ruccula.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkferske tortillalefser
-
8 sstomatpesto (rød pesto)
-
300 gJarlsberg® Revet
-
24 skiverspekeskinke
-
1 pakkeruccola
-
2 dl
-
1 stklime , i båter
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
-
2
Legg lefse på et stekebrett, og smør et tynt lag med pesto på hver. Dryss over ost.
Tips
Her kan man bruke andre typer pesto og revet ost.
-
3
Stek midt i ovnen i 4-5 minutter, til osten har smeltet.
-
4
Ta ut, og fordel spekeskinke og ruccula over osten.
Tips
Bruk gjerne skinke, kyllingpålegg, salami eller chorizo istedenfor spekeskinke.
-
5
Rull sammen, og server med litt ekstra ruccula, kesam og lime.