
Ostebaguett med Norvegia
Oppskrift på en nydelig baguett stekt i ovn, snittet og fylt med chili - og hvitløkssmør, pepperoni og drysset med saftig ost og friske urter. Dette er virkelig kosemat med stor K!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Chili - og hvitløkssmør
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Skjær dype snitt i baguettene, men ikke helt gjennom.
- 3
Press hvitløk, finhakk frisk oregano. Press saften av sitronen. Riv ost eller bruk ferdig revet.
- 4
Bland smør, chili, hvitløk, oregano og sitron godt sammen.
- 5
Fordel smør over baguettene og litt ned i snittene. Dryss over pepperoni og ost.
- 6
Stekes midt i ovnen ca. 7 minutter, til osten har smeltet.
Tips
Bruker du en baguett som ikke er stekt, forstek denne ca. 5 minutter. Ønsker du en mildere smak kan du droppe chili i smøret. Pepperoni kan fint erstattes av en annen smaksrik pølse eller stekt bacon.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


