placeholder image
0

Ostebaguett med Norvegia

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en nydelig baguett stekt i ovn, snittet og fylt med chili - og hvitløkssmør, pepperoni og drysset med saftig ost og friske urter. Dette er virkelig kosemat med stor K!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkstore baguetter

Chili - og hvitløkssmør

80 gTINE Meierismør, romtemperert
1 sschili, finhakket (uten frø)
1 stkhvitløksfedd
2 ssfrisk oregano
1 sssitron
50 gpepperoni
100 gNorvegia® Original, revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skjær dype snitt i baguettene, men ikke helt gjennom.
    3. Press hvitløk, finhakk frisk oregano. Press saften av sitronen. Riv ost eller bruk ferdig revet.
    4. Bland smør, chili, hvitløk, oregano og sitron godt sammen.
    5. Fordel smør over baguettene og litt ned i snittene. Dryss over pepperoni og ost.
    6. Stekes midt i ovnen ca. 7 minutter, til osten har smeltet.

Tips:

Bruker du en baguett som ikke er stekt, forstek denne ca. 5 minutter. Ønsker du en mildere smak kan du droppe chili i smøret. Pepperoni kan fint erstattes av en annen smaksrik pølse eller stekt bacon. 

Kommentarer