Ostebaguett med Norvegia

Ostebaguett med Norvegia

0
16
Enkel15 min
Oppskrift på en nydelig baguett stekt i ovn, snittet og fylt med chili - og hvitløkssmør, pepperoni og drysset med saftig ost og friske urter. Dette er virkelig kosemat med stor K!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    store baguetter

Chili - og hvitløkssmør

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Skjær dype snitt i baguettene, men ikke helt gjennom.

  3. 3

    Press hvitløk, finhakk frisk oregano. Press saften av sitronen. Riv ost eller bruk ferdig revet.

  4. 4

    Bland smør, chili, hvitløk, oregano og sitron godt sammen.

  5. 5

    Fordel smør over baguettene og litt ned i snittene. Dryss over pepperoni og ost.

  6. 6

    Stekes midt i ovnen ca. 7 minutter, til osten har smeltet.

Tips

Bruker du en baguett som ikke er stekt, forstek denne ca. 5 minutter. Ønsker du en mildere smak kan du droppe chili i smøret. Pepperoni kan fint erstattes av en annen smaksrik pølse eller stekt bacon. 

Del denne oppskriften: