Ostebaguett med Norvegia
Enkel•15 min min
Oppskrift på en nydelig baguett stekt i ovn, snittet og fylt med chili - og hvitløkssmør, pepperoni og drysset med saftig ost og friske urter. Dette er virkelig kosemat med stor K!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkstore baguetter
Chili - og hvitløkssmør
-
80 gTINE® Meierismør , romtemperert
-
1 sschili , finhakket (uten frø)
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 ssfrisk oregano
-
1 sssitron
-
50 gpepperoni
-
100 gNorvegia® Original , revet
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Skjær dype snitt i baguettene, men ikke helt gjennom.
-
3
Press hvitløk, finhakk frisk oregano. Press saften av sitronen. Riv ost eller bruk ferdig revet.
-
4
Bland smør, chili, hvitløk, oregano og sitron godt sammen.
-
5
Fordel smør over baguettene og litt ned i snittene. Dryss over pepperoni og ost.
-
6
Stekes midt i ovnen ca. 7 minutter, til osten har smeltet.