Skip to main content

Ostebaguett med Norvegia

Enkel
15min

Oppskrift på en nydelig baguett stekt i ovn, snittet og fylt med chili - og hvitløkssmør, pepperoni og drysset med saftig ost og friske urter. Dette er virkelig kosemat med stor K!

3.9
(18)
Next ImageOstebaguett med Norvegia

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
store baguette

Chili - og hvitløkssmør

80 g
TINE® Meierismør, romtemperert
1 ss
chili, finhakket (uten frø)
1 stk
hvitløksfedd
2 ss
frisk oregano/mynte
1 ss
sitron
50 g
pepperoni
100 g

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær dype snitt i baguettene, men ikke helt gjennom.

  3. Press hvitløk, finhakk frisk oregano. Press saften av sitronen. Riv ost eller bruk ferdig revet.

  4. Bland smør, chili, hvitløk, oregano og sitron godt sammen.

  5. Fordel smør over baguettene og litt ned i snittene. Dryss over pepperoni og ost.

  6. Stekes midt i ovnen ca. 7 minutter, til osten har smeltet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruker du en baguett som ikke er stekt, forstek denne ca. 5 minutter. Ønsker du en mildere smak kan du droppe chili i smøret. Pepperoni kan fint erstattes av en annen smaksrik pølse eller stekt bacon. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter