placeholder image
0

Biffsandwich med smeltet ost

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lunsj eller middag på 1-2-3! Oppskrift på rykende varm biffsanwich med nydelige stekte grønnsaker og gratinert ost, gjør enhver dag til en fest.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkbiffkjøtt
2 sssolsikkeolje eller annen nøytral olje
1 ssbalsamico
½ tssalt
½ tspepper
2 ssTINE Meierismør
½ tspaprika
½ stksquash
1 dlsjampinjong
10 dlcherrytomater
½ tssalt
½ tsnykvernet hvit pepper
1 stkhvitløksfedd
1 ssbladpersille
2 skiverNorvegia® Original
2 skiverristet brød

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 220 °C.
    2. Bland sammen olje, balsamico, salt og pepper. Legg i kjøttet, dekk alle sidene med marinaden og la det ligge i ca. 10 minutter.
    3. Del paprika, squash og sjampinjong i tynne stimler.
    4. Smalt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium). La kjøttet hvile.
    5. Stek grønnsaker og tomat på middels sterk varme i smør, til de er gylne. Dryss over salt og pepper, tilsett hvitløk mot slutten av steketiden og ha over hakket persille.
    6. Fordel grønnsaker på brødskivene, legg over biff og Norvegia. Sett det under ovnsgrillen til osten har smeltet. Server straks.

Tips:

For variansjon erstatt gjerne de stekte grønnsakene med frisk salat, rødløk, tomat og basilikum. Gratiner da biffen alene i ovnen. 

Kommentarer