
Biffsandwich med smeltet ost
Enkel•20 min min
Lunsj eller middag på 1-2-3! Oppskrift på rykende varm biffsanwich med nydelige stekte grønnsaker og gratinert ost, gjør enhver dag til en fest.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkbiffkjøtt
-
2 sssolsikkeolje eller annen nøytral olje
-
1 ssbalsamico
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
2 ss
-
½ stkpaprika
-
½ stksquash
-
1 dlsjampinjong
-
10 dlcherrytomater
-
½ tssalt
-
½ tsnykvernet hvit pepper
-
1 stkhvitløksfedd
-
1 ssbladpersille
-
2 skiver
-
2 skiverristet brød
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 220 °C.
-
2
Bland sammen olje, balsamico, salt og pepper. Legg i kjøttet, dekk alle sidene med marinaden og la det ligge i ca. 10 minutter.
-
3
Del paprika, squash og sjampinjong i tynne stimler.
-
4
Smalt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium). La kjøttet hvile.
-
5
Stek grønnsaker og tomat på middels sterk varme i smør, til de er gylne. Dryss over salt og pepper, tilsett hvitløk mot slutten av steketiden og ha over hakket persille.
-
6
Fordel grønnsaker på brødskivene, legg over biff og Norvegia. Sett det under ovnsgrillen til osten har smeltet. Server straks.