Skip to main content

Biffsandwich med smeltet ost

Enkel
20min

Lunsj eller middag på 1-2-3! Oppskrift på rykende varm biffsanwich med nydelige stekte grønnsaker og gratinert ost, gjør enhver dag til en fest.

4.3
(7)
Next ImageBiffsandwich med smeltet ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
biffkjøtt
2 ss
solsikkeolje eller annen nøytral olje
1 ss
balsamico
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
0.5 stk
paprika
0.5 stk
squash
1 dl
sjampinjong
10 dl
cherrytomat
0.5 ts
salt
0.5 ts
nykvernet hvit pepper
1 stk
hvitløksfedd
1 ss
bladpersille
2 skiver
ristet brød

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 220 °C.

  2. Bland sammen olje, balsamico, salt og pepper. Legg i kjøttet, dekk alle sidene med marinaden og la det ligge i ca. 10 minutter.

  3. Del paprika, squash og sjampinjong i tynne stimler.

  4. Smalt smør i en panne på høy varme. Brun biffene raskt på hver side og etterstek i 2-3 minutter på lavere varme (medium). La kjøttet hvile.

  5. Stek grønnsaker og tomat på middels sterk varme i smør, til de er gylne. Dryss over salt og pepper, tilsett hvitløk mot slutten av steketiden og ha over hakket persille.

  6. Fordel grønnsaker på brødskivene, legg over biff og Norvegia. Sett det under ovnsgrillen til osten har smeltet. Server straks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For variansjon erstatt gjerne de stekte grønnsakene med frisk salat, rødløk, tomat og basilikum. Gratiner da biffen alene i ovnen. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter