Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ost- og skinke toast med lønnesirup

Enkel
15min

En klassiker som aldri går av moten. Her piffet opp med litt søt lønnesirup mot den litt salte og smaksrike cheddaren.

4.8
(5)
Next ImageOst- og skinke toast med lønnesirup

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiver
godt brød
8 skiver
skinke
0.25 ts
salt og pepper
4 ss
lønnesirup
1 ss
olje til steking

Fremgangsmåte

  1. Smør fire skiver godt med smør.

  2. Fordel ost og skinke på to skiver, krydre med salt og pepper og topp med en skive på hver.

  3. Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter