«Meatball melt» med Norvegia®
Enkel
20min
Lag deg en skikkelig digg lunsj med kjøttboller, bagett og smeltet Norvegia®!
(0)

Ingredienser
Porsjon
1 stk
grov baguette
100 g
kjøttbolle, stekte
60 g
Norvegia® Revet
Spicy tomatsaus (nok til 8 porsjoner)
800 g
tomat
2 fedd
hvitløk
1 stk
fersk chili, finhakket
2 ss
tørket oregano
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
- 1
Stek bagetten etter anvisning på pakken.
- 2
Bland alle ingrediensene til tomatsausen og smak til med salt og pepper.
- 3
Varm opp kjøttboller sammen med tomatsaus og fyll brødet.
- 4
Topp med revet Norvegia® og gratiner i stekeovn til osten er smeltet.
Trykk for å vurdere oppskriften