Skip to main content

«Meatball melt» med Norvegia®

Enkel
20min

Lag deg en skikkelig digg lunsj med kjøttboller, bagett og smeltet Norvegia®!

(0)
Next Image«Meatball melt» med Norvegia®

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
grov baguette
100 g
kjøttbolle, stekte
60 g
Norvegia® Revet

Spicy tomatsaus (nok til 8 porsjoner)

800 g
tomat
2 fedd
hvitløk
1 stk
fersk chili, finhakket
2 ss
tørket oregano
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Stek bagetten etter anvisning på pakken.

  2. Bland alle ingrediensene til tomatsausen og smak til med salt og pepper.

  3. Varm opp kjøttboller sammen med tomatsaus og fyll brødet.

  4. Topp med revet Norvegia® og gratiner i stekeovn til osten er smeltet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter