
«Meatball melt» med Norvegia®
Enkel•20 min min
Lag deg en skikkelig digg lunsj med kjøttboller, bagett og smeltet Norvegia®!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkgrov baguette
-
100 gkjøttboller , stekte
-
60 gNorvegia® Revet
Spicy tomatsaus (nok til 8 porsjoner)
-
800 gtomater
-
2 feddhvitløk
-
1 stkfersk chili , finhakket
-
2 sstørket oregano
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Stek bagetten etter anvisning på pakken.
-
2
Bland alle ingrediensene til tomatsausen og smak til med salt og pepper.
-
3
Varm opp kjøttboller sammen med tomatsaus og fyll brødet.
-
4
Topp med revet Norvegia® og gratiner i stekeovn til osten er smeltet.