Meatball melt

«Meatball melt» med Norvegia®

0
0
Enkel20 min
Lag deg en skikkelig digg lunsj med kjøttboller, bagett og smeltet Norvegia®!

Ingredienser

Antall porsjoner

Spicy tomatsaus (nok til 8 porsjoner)

  • 800 g
    tomater
  • 2 fedd
    hvitløk
  • 1 stk
    fersk chili , finhakket
  • 2 ss
    tørket oregano
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek bagetten etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Bland alle ingrediensene til tomatsausen og smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Varm opp kjøttboller sammen med tomatsaus og fyll brødet.

  4. 4

    Topp med revet Norvegia® og gratiner i stekeovn til osten er smeltet.

Del denne oppskriften: