Jarlsbergtoast med salami, grønnkål og chilimajones

Jarlsbergtoast med salami, grønnkål og chilimajones

0
0
Enkel15 min
Nydelig toast med smeltet Jarlsberg®, salami, limemarinert grønnkålmix og chilimajones. En skikkelig god toast som passer perfekt når du har lyst på noe skikkelig digg, enten det er til lunsj, middag eller kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ ss
    majones
  • 2 skiver
    fint landbrød
  • ¼ ts
    sriracha (sterk chilisaus)
  • 2 skiver
    salami store
  • 4 skiver
    JARLSBERG® skorpefri
  • 1 stk
    lime liten
  • 1 ts
    sukker
  • 3 ss
    grønnkålmix
  • 1 ts

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på toastjernet.

  2. 2

    Bland sammen majones og chilisaus, smør på brødskivene. Legg på salami og Jarlsberg®.

    Tips

    Salami kan fint varieres med pepperoni eller chorizo.  

  3. 3

    Press lime, rør inn sukker til det er smeltet, vend så inn grønnkålmixen. Fordel over osten på den ene skiven.

    Tips

    Grønnkålmix er en ferdigkuttet blanding man finner i grønnsakshylla i de fleste dagligvarebutikker.  

  4. 4

    Legg brødskivene sammen, smør over litt meierismør og stek til osten har smeltet og brødet er gyllent.

Tips

Har du ikke toastjern? Bruk gjerne et vaffeljern eller stek toasten i en panne på middels sterk varme.   Toasten kan også stekes i forvarmet stekeovn ved 220 ˚C, til osten har smeltet.  For ekstra sprø skorpe, stek brødskivene i en stekepanne på middels sterk varme, før du legger på ingrediensene. 

Del denne oppskriften: