Focaccia

Focaccia med kremost og salami

0
0
Enkel15 min
Fyll focaccia med mild kremost og smakfull salami og nyt en deilig lunsj! 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    focaccia
  • 100 g
  • 50 g
    soltørkede tomater på olje
  • 50 g
    salami
  • 50 g
    skivet tomater
  • 10 g
    ruccola
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek focaccia etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Hakk de soltørkede tomatene grovt og bland dem inn i kremosten. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Kutt focacciaen i to og smør godt med Kremgo® og soltørket tomatblanding på begge sider av brødet.

  4. 4

    Legg på salami, tomat og ruccola ‒ og ha på toppen av brødet.

Tips

Prøv gjerne en grovere variant av oppskriften ved å bruke grov bagett.

Del denne oppskriften: