Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Focaccia med kremost og salami

Enkel
15min

Fyll focaccia med mild kremost og smakfull salami og nyt en deilig lunsj!

(0)
Next ImageFocaccia med kremost og salami

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
focaccia
50 g
soltørkede tomater på olje
50 g
salami
50 g
skivet tomat
10 g
ruccola
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Stek focaccia etter anvisning på pakken.

  2. Hakk de soltørkede tomatene grovt og bland dem inn i kremosten. Smak til med salt og pepper.

  3. Kutt focacciaen i to og smør godt med Kremgo® og soltørket tomatblanding på begge sider av brødet.

  4. Legg på salami, tomat og ruccola ‒ og ha på toppen av brødet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Prøv gjerne en grovere variant av oppskriften ved å bruke grov bagett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter