Focaccia med kremost og salami
Enkel
15min
Fyll focaccia med mild kremost og smakfull salami og nyt en deilig lunsj!
(0)

Ingredienser
Porsjon
1 stk
focaccia
100 g
50 g
soltørkede tomater på olje
50 g
salami
50 g
skivet tomat
10 g
ruccola
½ ts
salt
½ ts
pepper
Slik gjør du
- 1
Stek focaccia etter anvisning på pakken.
- 2
Hakk de soltørkede tomatene grovt og bland dem inn i kremosten. Smak til med salt og pepper.
- 3
Kutt focacciaen i to og smør godt med Kremgo® og soltørket tomatblanding på begge sider av brødet.
- 4
Legg på salami, tomat og ruccola ‒ og ha på toppen av brødet.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Prøv gjerne en grovere variant av oppskriften ved å bruke grov bagett.