Focaccia med kremost og salami
Fyll focaccia med mild kremost og smakfull salami og nyt en deilig lunsj!
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 1 stykk focaccia
- 100 g TINE® Kremgo® Naturell
- 50 g soltørkede tomater på olje
- 50 g salami
- 50 g skivet tomat
- 10 g ruccola
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
Slik gjør du
1
Stek focaccia etter anvisning på pakken.
2
Hakk de soltørkede tomatene grovt og bland dem inn i kremosten. Smak til med salt og pepper.
3
Kutt focacciaen i to og smør godt med Kremgo® og soltørket tomatblanding på begge sider av brødet.
4
Legg på salami, tomat og ruccola ‒ og ha på toppen av brødet.
TipsPrøv gjerne en grovere variant av oppskriften ved å bruke grov bagett.