
En crispy smak av Napoli ostesmørbrød
Dette ostesmørbrødet byr på det beste av italienske smaker med pepperoni, mozzarella og soltørkede tomater. Steker du ostesmørbrødet i en steinovn får du en perfekt nedsmelting av osten og en deilig crispy overflate. Oppskriften er innsendt av Morten Salihi Karlsen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2
Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
- 3
Smør på pizzasausen på hver av brødskivene. Legg på de avrente soltørkede tomatene, pepperoni og fersk mozzarella på den ene brødskiven. Det hele toppes med noen skiver Norvegia® Vellagret.
- 4
Legg noen skiver Norvegia® Vellagret på den andre brødskiven.
- 5
Strø på havsalt og noen dråper olivenolje på hver av skivene. Stek begge skivene i stekeovn til osten har begynt å boble og har fått en fin og gyllen farge. Ha gjerne noen blader fersk basilikum på toppen av hver av skivene før servering.