En crispy smak av Napoli

En crispy smak av Napoli ostesmørbrød

0
4
Enkel15 min
Dette ostesmørbrødet byr på det beste av italienske smaker med pepperoni, mozzarella og soltørkede tomater. Steker du ostesmørbrødet i en steinovn får du en perfekt nedsmelting av osten og en deilig crispy overflate. Oppskriften er innsendt av Morten Salihi Karlsen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 skiver
    surdeigsbrød
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 1 ss
    olivenolje til steking
  • 3 ss
    ferdig pizzasaus
  • 10 skiver
    pepperoni
  • 6 stk
    soltørkede tomater i olje
  • 4 skiver
    fersk mozzarella
  • 8 skiver
  • 1 ts
    havsalt
  • 4 dråper
    olivenolje
  • 4 stk
    ferske basilikumblader

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 2

    Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.

  3. 3

    Smør på pizzasausen på hver av brødskivene. Legg på de avrente soltørkede tomatene, pepperoni og fersk mozzarella på den ene brødskiven. Det hele toppes med noen skiver Norvegia® Vellagret.

  4. 4

    Legg noen skiver Norvegia® Vellagret på den andre brødskiven.

  5. 5

    Strø på havsalt og noen dråper olivenolje på hver av skivene. Stek begge skivene i stekeovn til osten har begynt å boble og har fått en fin og gyllen farge. Ha gjerne noen blader fersk basilikum på toppen av hver av skivene før servering.

Del denne oppskriften: