Håndkle og blad
En crispy smak av Napoli
(00)

En crispy smak av Napoli ostesmørbrød

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette ostesmørbrødet byr på det beste av italienske smaker med pepperoni, mozzarella og soltørkede tomater. Steker du ostesmørbrødet i en steinovn får du en perfekt nedsmelting av osten og en deilig crispy overflate. Oppskriften er innsendt av Morten Salihi Karlsen.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiversurdeigsbrød
1 ssTINE Meierismør til steking
1 ssolivenolje til steking
3 ssferdig pizzasaus
10 skiverpepperoni
6 stksoltørkede tomater i olje
4 skiverfersk mozzarella
8 skiverNorvegia® Vellagret
1 tshavsalt
4 dråperolivenolje
4 stkferske basilikumblader
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
    3. Smør på pizzasausen på hver av brødskivene. Legg på de avrente soltørkede tomatene, pepperoni og fersk mozzarella på den ene brødskiven. Det hele toppes med noen skiver Norvegia® Vellagret.
    4. Legg noen skiver Norvegia® Vellagret på den andre brødskiven.
    5. Strø på havsalt og noen dråper olivenolje på hver av skivene. Stek begge skivene i stekeovn til osten har begynt å boble og har fått en fin og gyllen farge. Ha gjerne noen blader fersk basilikum på toppen av hver av skivene før servering.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat