En crispy smak av Napoli

En crispy smak av Napoli ostesmørbrød

0
  • Enkel
  • 15 min
Dette ostesmørbrødet byr på det beste av italienske smaker med pepperoni, mozzarella og soltørkede tomater. Steker du ostesmørbrødet i en steinovn får du en perfekt nedsmelting av osten og en deilig crispy overflate. Oppskriften er innsendt av Morten Salihi Karlsen.

Ingredienser

2 skiver surdeigsbrød
1 ss TINE Meierismør til steking
1 ss olivenolje til steking
3 ss ferdig pizzasaus
10 skiver pepperoni
6 stk soltørkede tomater i olje
4 skiver fersk mozzarella
8 skiver Norvegia® Vellagret
1 ts havsalt
4 dråper olivenolje
4 stk ferske basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
    3. Smør på pizzasausen på hver av brødskivene. Legg på de avrente soltørkede tomatene, pepperoni og fersk mozzarella på den ene brødskiven. Det hele toppes med noen skiver Norvegia® Vellagret.
    4. Legg noen skiver Norvegia® Vellagret på den andre brødskiven.
    5. Strø på havsalt og noen dråper olivenolje på hver av skivene. Stek begge skivene i stekeovn til osten har begynt å boble og har fått en fin og gyllen farge. Ha gjerne noen blader fersk basilikum på toppen av hver av skivene før servering.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat