En crispy smak av Napoli

En crispy smak av Napoli ostesmørbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette ostesmørbrødet byr på det beste av italienske smaker med pepperoni, mozzarella og soltørkede tomater. Steker du ostesmørbrødet i en steinovn får du en perfekt nedsmelting av osten og en deilig crispy overflate. Oppskriften er innsendt av Morten Salihi Karlsen.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver surdeigsbrød
1 ss TINE Meierismør til steking
1 ss olivenolje til steking
3 ss ferdig pizzasaus
10 skiver pepperoni
6 stk soltørkede tomater i olje
4 skiver fersk mozzarella
8 skiver Norvegia® Vellagret
1 ts havsalt
4 dråper olivenolje
4 stk ferske basilikumblader

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.
    3. Smør på pizzasausen på hver av brødskivene. Legg på de avrente soltørkede tomatene, pepperoni og fersk mozzarella på den ene brødskiven. Det hele toppes med noen skiver Norvegia® Vellagret.
    4. Legg noen skiver Norvegia® Vellagret på den andre brødskiven.
    5. Strø på havsalt og noen dråper olivenolje på hver av skivene. Stek begge skivene i stekeovn til osten har begynt å boble og har fått en fin og gyllen farge. Ha gjerne noen blader fersk basilikum på toppen av hver av skivene før servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat