Skip to main content

En crispy smak av Napoli ostesmørbrød

Enkel
15min

Dette ostesmørbrødet byr på det beste av italienske smaker med pepperoni, mozzarella og soltørkede tomater. Steker du ostesmørbrødet i en steinovn får du en perfekt nedsmelting av osten og en deilig crispy overflate. Oppskriften er innsendt av Morten Salihi Karlsen.

3.3
(9)
Next ImageEn crispy smak av Napoli ostesmørbrød

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver
surdeigsbrød
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 ss
olivenolje til steking
3 ss
ferdig pizzasaus
10 skiver
pepperoni
6 stk
soltørket tomat i olje
4 skiver
fersk mozzarella
1 ts
havsalt
4 dråper
olivenolje
4 stk
ferske basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Stek brødskivene i grillpanne i en 50/50 blanding av smør og olivenolje til de får en fin gyllen farge. Dersom du foretrekker det kan skivene også ristes i brødrister, eller ristes under ovnsgrillen i 2-3 minutter.

  3. Smør på pizzasausen på hver av brødskivene. Legg på de avrente soltørkede tomatene, pepperoni og fersk mozzarella på den ene brødskiven. Det hele toppes med noen skiver Norvegia® Vellagret.

  4. Legg noen skiver Norvegia® Vellagret på den andre brødskiven.

  5. Strø på havsalt og noen dråper olivenolje på hver av skivene. Stek begge skivene i stekeovn til osten har begynt å boble og har fått en fin og gyllen farge. Ha gjerne noen blader fersk basilikum på toppen av hver av skivene før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter