Dobbeltdekker med hvit geitost, plommesyltetøy, skivede epler og ristede hasselnøtter

Dobbeltdekker med hvit geitost

Kommentarer 0
  • Middels
  • 20 min
  • 10 min
Landbrød stekt i smør og smurt med plommesyltetøy, toppet med epleskiver, grove skiver smeltet hvit geitost, mynte og hasselnøtter.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver landbrød
12 skiver TINE Ekte Hvit Geitost
2 ss TINE Meierismør
2 stk epler
2 stk plommer
2 ss plommesyltetøy
16 stk hasselnøtter
2 ss fersk mynte

Slik gjør du det

    1. Stek landbrødskivene gyldne i smør i en stekepanne.
    2. Smør brødskivene med plommesyltetøy og legg på skiver av eple og plommer.Topp med hvit geitost og sett skivene under grillen til osten smelter.​

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat