Landbrød med hvit geitost, reddikcarpaccio og miniurter

Landbrød med hvit geitost, reddikcarpaccio og miniurter

0
3
Enkel10 min
Grillet landbrødskiver med olivenolje, hvit geitost, tynnhøvlet reddiker, minispirer, og panneristede pinjekjerner.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 skiver
    landbrød
  • 8 stk
    reddiker
  • 999 skiver
    Snøfrisk® Ekte Hvit Geitost
  • 50 g
    ruccola
  • 2 fedd
    hvitløk (knust)
  • 2 ss
    olivenolje
  • 30 g
    spirer

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek landbrødet i varm panne, hell over olivenolje og gni det knuste feddet med hvitløk over for god smak.

  2. 2

    Legg på litt ruccula, og skivede reddiker. Topp med skiver av hvit geitost og minispirer.

Del denne oppskriften: