Skip to main content

Landbrød med hvit geitost, reddikcarpaccio og miniurter

Enkel
10min

Grillet landbrødskiver med olivenolje, hvit geitost, tynnhøvlet reddiker, minispirer, og panneristede pinjekjerner.

5.0
(3)
Next ImageLandbrød med hvit geitost, reddikcarpaccio og miniurter

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 skiver
landbrød
8 stk
reddik
50 g
ruccola
2 fedd
hvitløk (knust)
2 ss
olivenolje
30 g
spirer

Fremgangsmåte

  1. Stek landbrødet i varm panne, hell over olivenolje og gni det knuste feddet med hvitløk over for god smak.

  2. Legg på litt ruccula, og skivede reddiker. Topp med skiver av hvit geitost og minispirer.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter