Håndkle og blad
placeholder image
(22)

Landbrød med hvit geitost, reddikcarpaccio og miniurter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet landbrødskiver med olivenolje, hvit geitost, tynnhøvlet reddiker, minispirer, og panneristede pinjekjerner.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
4 skiverlandbrød
8 stkreddiker
skiverTINE Ekte Hvit Geitost
50 gruccola
2 feddhvitløk (knust)
2 ssolivenolje
30 gspirer
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Stek landbrødet i varm panne, hell over olivenolje og gni det knuste feddet med hvitløk over for god smak.
    2. Legg på litt ruccula, og skivede reddiker. Topp med skiver av hvit geitost og minispirer.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat