Croissandwich

Croissandwich

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er en skikkelig luksusutgave av et ostesmørbrød! Du kan velge selv hvor flott spekeskinke du vil bruke, både parmaskinke og serranoskinke er supert. I de siste årene har det også kommet mange norske spekeskinker av ypperlig kvalitet. En Vellagret eller Ekstra vellagret Norvegia® smaker supert sammen med spekeskinke.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk croissant
4 skiver spekeskinke f.eks norske Santa Kristina, serrano- eller parmaskinke
2 skiver Norvegia® Vellagret
1 dl Norvegia® Revet
1 dl vasket ruccola (eller annen fin grønn salat)

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C og skru på grillelementet.
    2. Del croissanten i to, på langs. Putt begge delene på en stekeplate. Den nederste delen med skjæreflaten opp, den øverste delen med skjæreflaten ned. Putt osteskivene på den nederste delen, pass på at all brødet er godt dekket. Den revne osten drysser du oppå toppen av den øverste delen.
    3. Grill begge to side om side. Ta dem ut når osten har smeltet både oppå og inni og fyll med salat og spekeskinke.
Tips!

Del croissanten med en skarp brødkniv, den er nokså skjør. Hold rundt croissanten med et kjøkkenhåndkle, det er fort gjort å skjære deg i håndflaten! Dette er også en utmerket måte å få brukt opp daggamle croissanter på.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat