Lun betesalat

Lun betesalat

0
0
Enkel45 min
En deilig betesalat med smaksrik chevre- og yoghurtdressing. Perfekt til de kaldere dagene!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2000 g
    bønnemiks
  • 700 g
    rødbeter , syltet
  • 700 g
    bakt gulbeter i biter
  • 1000 g
    bulgur
  • 700 g
    bakt gulrøtter , i biter
  • 6 ss
    olivenolje
  • 200 g
    rødløk , kuttet
  • 500 g
    Kybos® Salatost, Urter & Hvitløk
  • 200 g
    valnøtter (valgfritt)

Chevre- og yoghurtdressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen rødbete, gulbete og gulrot og ha på olivenolje, salt og pepper. Stek på stekebrett i ovn på 180 °C i 15 minutter.

  2. 2

    Varm opp bulgur i posen som anvist på pakken.

  3. 3

    Bland bakte grønnsaker, bulgur og rødløk i en bolle. Smak til med salt. Topp med salatost og eventuelt valnøtter.

Dressing

  1. 4

    Miks chevre, yoghurt, honning, vann, sitronsaft og salt i en blender. Tilsett persille tilslutt.

Del denne oppskriften: