
Lun betesalat
Enkel•45 min15 min
En deilig betesalat med smaksrik chevre- og yoghurtdressing. Perfekt til de kaldere dagene!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2000 gbønnemiks
-
700 grødbeter , syltet
-
700 gbakt gulbeter i biter
-
1000 gbulgur
-
700 gbakt gulrøtter , i biter
-
6 ssolivenolje
-
200 grødløk , kuttet
-
500 gKybos® Salatost, Urter & Hvitløk
-
200 gvalnøtter (valgfritt)
Chevre- og yoghurtdressing
-
500 gChevre Naturell
-
500 g
-
60 gpersille
-
200 golje fra Kybos® Salatost, Urter & Hvitløk
-
2 tssalt
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen rødbete, gulbete og gulrot og ha på olivenolje, salt og pepper. Stek på stekebrett i ovn på 180 °C i 15 minutter.
-
2
Varm opp bulgur i posen som anvist på pakken.
-
3
Bland bakte grønnsaker, bulgur og rødløk i en bolle. Smak til med salt. Topp med salatost og eventuelt valnøtter.
Dressing
-
4
Miks chevre, yoghurt, honning, vann, sitronsaft og salt i en blender. Tilsett persille tilslutt.