Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Gresk salat med TINE® Grill & Stek og tzatziki

Enkel
20min

Grønn salat med TINE® Grill & Stek og syrlig og frisk tzatziki. Perfekt sommermat.

5.0
(2)
Next ImageGresk salat med TINE® Grill & Stek og tzatziki

Ingredienser

Porsjoner

Tzatziki med Kesam®

0.5 stk
slangeagurk, grovrevet
1 fedd
hvitløk
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Salat

4 stk
store tomat
24 stk
cherrytomat i forskjellige farger
24 stk
stenfrie oliven
0.5 stk
rødløk i tynne skiver
0.5 stk
slangeagurk
1 dl
basilikum eller andre friske urter
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Slik gjør du

Tzatziki med Kesam®

  1. Skrell agurk med en ostehøvel. Riv den grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.

  2. Finhakk hvitløk og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper.

Salaten

  1. Del TINE® G&S i skiver. Grill eller stek til de får en gyllen stekeskorpe. Bruk gjerne litt TINE® Smør hvis du steker i stekepanne.

  2. Kutt og bland tomat, oliven, rødløk og agurk i en stor bolle eller på en tallerken. Ha i litt grovrevet basilikum eller andre friske urter. Smak til med salt og pepper.

  3. Server salaten og TINE® G&S med tzatziki på eller ved siden av. Server gjerne med godt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter