Gresk salat med TINE® Grill & Stek og tzatziki

Gresk salat med TINE® Grill & Stek og tzatziki

0
1
Enkel20 min
Grønn salat med TINE® Grill & Stek og syrlig og frisk tzatziki. Perfekt sommermat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tzatziki med Kesam®

  • ½ stk
    slangeagurk , grovrevet
  • 1 fedd
    hvitløk
  • 3 dl
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Salat

  • 200 g
  • 4 stk
    store tomater
  • 24 stk
    cherrytomater i forskjellige farger
  • 24 stk
    stenfrie oliven
  • ½ stk
    rødløk i tynne skiver
  • ½ stk
    slangeagurk
  • 1 dl
    basilikum eller andre friske urter
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Slik gjør du det

Tzatziki med Kesam®

  1. 1

    Skrell agurk med en ostehøvel. Riv den grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca. 15 minutter.

  2. 2

    Finhakk hvitløk og bland med Kesam® og agurk. Smak til med salt og pepper.

Salaten

  1. 3

    Del TINE® G&S i skiver. Grill eller stek til de får en gyllen stekeskorpe. Bruk gjerne litt TINE® Smør hvis du steker i stekepanne.

  2. 4

    Kutt og bland tomat, oliven, rødløk og agurk i en stor bolle eller på en tallerken. Ha i litt grovrevet basilikum eller andre friske urter. Smak til med salt og pepper.

  3. 5

    Server salaten og TINE® G&S med tzatziki på eller ved siden av. Server gjerne med godt brød til.

Del denne oppskriften: