Skip to main content

Eggesalat med spekeskinke

Enkel
15min

Med frisk salat, spekeskinke og godt brød eller knekkebrød til, forvandles eggesalaten til et fullverdig middagsmåltid.

4.1
(7)
Next ImageEggesalat med spekeskinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
egg
1 dl
majones
1 ss
sennep
1 ss
hvitvinseddik
3 ss
gressløk, finhakket
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
6 dl
salatblanding, i biter
8 skiver
spekeskinke
12 stk
cherrytomat, delt i to

Til servering:

4 skiver
brød eller knekkebrød

Fremgangsmåte

  1. Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann, skrell og grovhakk.

  2. Pisk sammen majones, lettrømme, sennep, hvitvinseddik og gressløk. Smak til med salt og pepper. Vend inn egg.

    Tips

    Tilsett gjerne litt karri eller tabasco i eggesalaten om du ønsker litt mer eksotisk smak.

  3. Fordel salat, spekeskinke og tomat på tallerkener. Topp med eggesalat og server med brød eller knekkebrød med smør.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne dobbel porsjon med eggesalat for det er godt som pålegg på brødskiva.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter