Eggesalat

(40)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Eggesalat er supert som en liten rett til julefrokosten, koldtbordet eller som garnityr til spekemat eller på brødskiva med røkelaks.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkegg, hardkokt
2 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dlmajones
2 tschilisaus
½ tssukker
½ tssalt
¼ tskvernet pepper
1 buntfinhakket gressløk
½ stksitroner

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell dem og kutt i terninger. Del 1 egg i båter til pynt.
    2. Rør sammen rømme, majones, chilisaus, sukker, salt, pepper og gressløk. Tilsett eggene og rør inn i blandingen.
    3. Smak til med litt friskpresset sitronsaft. Pynt med egge-båtene på toppen ved servering og gjerne litt salat eller dill.

Tips:

Eggesalaten kan også servers som en liten forrett.

Kommentarer