Skip to main content

Eggesalat

Enkel
15min

Eggesalat er supert som en liten rett til julefrokosten, koldtbordet eller som garnityr til spekemat eller på brødskiva med røkelaks.

3.9
(62)
Next ImageEggesalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk
egg, hardkokt
1 dl
majones
2 ts
chilisaus
0.5 ts
sukker
0.5 ts
salt
0.25 ts
kvernet pepper
1 bunt
finhakket gressløk
0.5 stk
sitron

Fremgangsmåte

  1. Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell dem og kutt i terninger. Del 1 egg i båter til pynt.

  2. Rør sammen rømme, majones, chilisaus, sukker, salt, pepper og gressløk. Tilsett eggene og rør inn i blandingen.

  3. Smak til med litt friskpresset sitronsaft. Pynt med egge-båtene på toppen ved servering og gjerne litt salat eller dill.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Eggesalaten kan også servers som en liten forrett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter