Eggesalat

Eggesalat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Eggesalat er supert som en liten rett til julefrokosten, koldtbordet eller som garnityr til spekemat eller på brødskiva med røkelaks.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk egg , hardkokt
2 dl TINE Lettrømme 18 %
1 dl majones
2 ts chilisaus
½ ts sukker
½ ts salt
¼ ts kvernet pepper
1 bunt finhakket gressløk
½ stk sitron

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell dem og kutt i terninger. Del 1 egg i båter til pynt.
    2. Rør sammen rømme, majones, chilisaus, sukker, salt, pepper og gressløk. Tilsett eggene og rør inn i blandingen.
    3. Smak til med litt friskpresset sitronsaft. Pynt med egge-båtene på toppen ved servering og gjerne litt salat eller dill.
Tips!

Eggesalaten kan også servers som en liten forrett.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Jasmin

    3 måneder siden
    Hei!
    Hvilken type chilisaus skal man bruke? :) tenkte jeg skulle lage en eggesalat med reker til koldtbord, vil denne salaten være god med reker i?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      3 måneder siden
      Hei Jasmin,

      Du kan bruke den chilisausen du liker best i denne oppskriften. Vi har brukt Sriratcha i denne :) Det blir nok kjempe godt med reker i denne :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat