Eggesalat
Eggesalat er supert som en liten rett til julefrokosten, koldtbordet eller som garnityr til spekemat eller på brødskiva med røkelaks.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 6 stykk egg, , hardkokt
- 2 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 1 dl majones
- 2 ts chilisaus
- 0.5 ts sukker
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts kvernet pepper
- 1 bunt finhakket gressløk
- 0.5 stykk sitron
Slik gjør du
1
Kok egg til hardkokte, ca. 8 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell dem og kutt i terninger. Del 1 egg i båter til pynt.
2
Rør sammen rømme, majones, chilisaus, sukker, salt, pepper og gressløk. Tilsett eggene og rør inn i blandingen.
3
Smak til med litt friskpresset sitronsaft. Pynt med egge-båtene på toppen ved servering og gjerne litt salat eller dill.
TipsEggesalaten kan også servers som en liten forrett.