
Speileggomelett med chevre
Enkel•15 min min
Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gsmårettbacon
-
1 stkløk , finhakket
-
4 dlsjampinjong , i skiver
-
2 ss
-
4 stkegg
-
100 gNorsk Chevre Hvitmugg Haukeli , i skiver
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
6 stkcherrytomater , delt i to
-
4 skivergrovbrød
-
25 gTINE® Meierismør til servering
Slik gjør du det
-
1
Fres bacon, løk og sopp i en panne med smør på høy varme, ca. 5 minutter.
-
2
Knekk egg side om side i panna. Dryss over salt og pepper, og fordel chevre og tomat utover. Skru ned varmen til lav, og la stå i 5 minutter til eggehviten stivner.
Tips
Bytt gjerne ut chevre med annen ost, som revet Jarlsberg, blåmuggost, kremost eller salatost.
-
3
Ha godt med smør på skivene, og topp med speileggomelett.