Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Speileggomelett med chevre

Enkel
15min

Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.

4.8
(14)
Next ImageSpeileggomelett med chevre

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
smårettbacon
1 stk
løk, finhakket
4 dl
sjampinjong, i skiver
4 stk
egg
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
6 stk
cherrytomat, delt i to
4 skiver
grovbrød
25 g
TINE® Meierismør til servering

Fremgangsmåte

  1. Fres bacon, løk og sopp i en panne med smør på høy varme, ca. 5 minutter.

  2. Knekk egg side om side i panna. Dryss over salt og pepper, og fordel chevre og tomat utover. Skru ned varmen til lav, og la stå i 5 minutter til eggehviten stivner.

    Tips

    Bytt gjerne ut chevre med annen ost, som revet Jarlsberg, blåmuggost, kremost eller salatost.

  3. Ha godt med smør på skivene, og topp med speileggomelett.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne en frisk, grønn salat til med f.eks. hjertesalat, skivet brokkoli, avokado og vårløk. Drypp over litt olivenolje, og skvis over litt sitron.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter