
Speileggomelett med chevre
Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Fres bacon, løk og sopp i en panne med smør på høy varme, ca. 5 minutter.
- 2
Knekk egg side om side i panna. Dryss over salt og pepper, og fordel chevre og tomat utover. Skru ned varmen til lav, og la stå i 5 minutter til eggehviten stivner.
Tips
Bytt gjerne ut chevre med annen ost, som revet Jarlsberg, blåmuggost, kremost eller salatost.
- 3
Ha godt med smør på skivene, og topp med speileggomelett.
Tips
Server gjerne en frisk, grønn salat til med f.eks. hjertesalat, skivet brokkoli, avokado og vårløk. Drypp over litt olivenolje, og skvis over litt sitron.