Håndkle og blad
Speileggomelett med chevre
(1010)

Speileggomelett med chevre

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

200 gsmårettbacon
1 stkløk, finhakket
4 dlsjampinjong, i skiver
2 ssTINE Meierismør
4 stkegg
100 gChevre Original Haukeli, i skiver
½ tssalt
½ tspepper
6 stkcherrytomater, delt i to
4 skivergrovbrød
25 gTINE Meierismør til servering
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Fres bacon, løk og sopp i en panne med smør på høy varme, ca. 5 minutter.
    2. Knekk egg side om side i panna. Dryss over salt og pepper, og fordel chevre og tomat utover. Skru ned varmen til lav, og la stå i 5 minutter til eggehviten stivner.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bytt gjerne ut chevre med annen ost, som revet Jarlsberg, blåmuggost, kremost eller salatost.

    3. Ha godt med smør på skivene, og topp med speileggomelett.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne en frisk, grønn salat til med f.eks. hjertesalat, skivet brokkoli, avokado og vårløk. Drypp over litt olivenolje, og skvis over litt sitron.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat