Speileggomelett med chevre

Speileggomelett med chevre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er en rask måte å lage omelett på, ettersom eggene knekkes rett i panna. Med chevre, bacon og sopp i omeletten, og grovbrød til, blir dette en god og mettende middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g smårettbacon
1 stk løk , finhakket
4 dl sjampinjong , i skiver
2 ss TINE Meierismør
4 stk egg
100 g Chevre Original Haukeli , i skiver
½ ts salt
½ ts pepper
6 stk cherrytomater , delt i to
4 skiver grovbrød
25 g TINE Meierismør til servering

Slik gjør du det

    1. Fres bacon, løk og sopp i en panne med smør på høy varme, ca. 5 minutter.
    2. Knekk egg side om side i panna. Dryss over salt og pepper, og fordel chevre og tomat utover. Skru ned varmen til lav, og la stå i 5 minutter til eggehviten stivner.
      Tips!

      Bytt gjerne ut chevre med annen ost, som revet Jarlsberg, blåmuggost, kremost eller salatost.

    3. Ha godt med smør på skivene, og topp med speileggomelett.
Tips!

Server gjerne en frisk, grønn salat til med f.eks. hjertesalat, skivet brokkoli, avokado og vårløk. Drypp over litt olivenolje, og skvis over litt sitron.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat