Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ovnspannekake

Enkel
35min

Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

3.9
(159)
Next ImageOvnspannekake

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
bacon, i terninger
3 dl
hvetemel
1 ts
salt
6 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett eller en annen melketype
3 stk
egg

Til servering:

4 ss
2 dl
tyttebærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Stek bacon i en stekepanne.

    Tips

    Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.

  3. Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.

    Tips

    Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.

  4. Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.

  5. Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter