
Ovnspannekake
Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
- 2
Stek bacon i en stekepanne.
Tips
Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.
- 3
Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.
Tips
Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.
- 4
Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.
- 5
Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.
Tips
Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

