tablecloth-basil
Ovnspannekake
(54)

Ovnspannekake

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gbacon, i terninger
3 dlhvetemel
1 tssalt
6 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett eller en annen melketype
3 stkegg
1 ssTINE Meierismør

Til servering:

4 ssTINE Meierismør, smeltet
2 dltyttebærsyltetøy
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Stek bacon i en stekepanne.
      blue heart
      Tips!

      Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.

    3. Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.
      blue heart
      Tips!

      Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.

    4. Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.
    5. Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.
blue heart
Tips!

Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff