
Ovnspannekake
Enkel•35 min min
Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gbacon , i terninger
-
3 dlhvetemel
-
1 tssalt
-
6 dlTINE® Lettmelk 1,0 % fett eller en annen melketype
-
3 stkegg
-
1 ss
Til servering:
-
4 ssTINE® Meierismør , smeltet
-
2 dltyttebærsyltetøy
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C.
-
2
Stek bacon i en stekepanne.
Tips
Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.
-
3
Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.
Tips
Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.
-
4
Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.
-
5
Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.