Ovnspannekake

Ovnspannekake

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 35 min
Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g bacon , i terninger
3 dl hvetemel
1 ts salt
6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett eller en annen melketype
3 stk egg
1 ss TINE Meierismør

Til servering:

4 ss TINE Meierismør , smeltet
2 dl tyttebærsyltetøy

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Stek bacon i en stekepanne.
      Tips!

      Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.

    3. Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.
      Tips!

      Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.

    4. Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.
    5. Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.
Tips!

Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat