Ovnspannekake
Pannekakerøre stekt i form er et godt alternativ til de tradisjonelle pannekakene. Servert med bacon og tyttebær, er dette smaker som de fleste liker.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
- 2
Stek bacon i en stekepanne.
Tips
Legg baconet i en sikt eller på kjøkkenpapir, slik at fettet renner fra.
- 3
Ha mel og salt i en bolle. Rør inn melk, litt og litt, slik at det ikke blir klumper. Pisk inn egg.
Tips
Bruk gjerne en håndmikser til å kjøre røren jevn.
- 4
Smør en stor ildfast form med smør og ha i røren. Dryss over bacon, og stek midt i ovnen i ca. 25 min.
- 5
Skjær pannekaken i biter og server med smeltet smør og tyttebærsyltetøy.
Tips
Server med stekte eplebåter og en frisk salat. Kokte poteter passer også til hvis man er ekstra sulten.