Omelettburger

Omelettburger

0
  • Enkel
  • 20 min
Rask og enkel omelettburger som passer til alle. Kan spises både til lunsj, middag og kvelds.

Ingredienser

Omelettburger:

8 stk egg
8 ss Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
¼ ts salt
1 ss TINE Meierismør til steking
8 stk salatblader
4 stk hamburgerbrød
1 stk rød paprika i skiver
2 stk tomater i skiver
1 stk avokado i skiver, eller terninger

Dressing

1 beger Kesam® Original
1 dl gressløk, hakket
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

  1. Dressing

    1. Bland Kesam, gressløk, salt og pepper. Sett til side.
      Tips
      All dressing smaker best når den får stå og trekke litt før servering.
  2. Omelettburger

    1. Pisk lett sammen egg, melk og salt.
    2. Smelt smør i en varm stekepanne og hell i eggeblandingen. Senk temperaturen til middels varme, slik at omeletten ikke brenner seg.
    3. Legg salat, paprika, tomat, avokado og omelett i hvert sitt hamburgerbrød. Ha en god spiseskje dressing på hver omelett, og legg toppen av hamburgerbrødet på.
Tips

Dette er en oppskrift hvor man kan få brukt opp restene i kjøleskapet. En ostebit kan fint rives over, og noen kjøttboller kan legges i skiver over omeletten. Hvis du har noen skiver røkelaks til overs, er dette perfekt til en omelettburger.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat