Mini-frittata

Mini-omelett

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
  • 12 min
Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk egg
4 ss Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts TINE Meierismør
50 g frisk spinat
3 stk vårløk
100 g smårettskinke
100 g TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.
    2. Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen i. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og ost.
    3. Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.
      Tips!

      Det er lurt å la frittaten avkjøle seg helt i formen før du prøver å ta dem ut. Bruk en skarp kniv, skjær løs langs kanten og løft forsiktig ut. Muffinsformer av silikon er veldig gode å bruke til dette.

Tips!

Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • isabelle

    5 måneder siden
    hei, denne oppskriften er helt topp. kjempe smart og kjempe god. jeg elsker at ting noen ganger er så enkelt. hilsen isabelle

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Så hyggelig å høre, Isabelle :) Fortsatt god matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat