Skip to main content

Mini-omelett

Enkel
30min

Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!

4.0
(56)
Next ImageMini-omelett

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
egg
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
50 g
fersk spinat
3 stk
vårløk
100 g
smårettskinke

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.

  2. Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen i. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og ost.

  3. Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.

    Tips

    Det er lurt å la frittaten avkjøle seg helt i formen før du prøver å ta dem ut. Bruk en skarp kniv, skjær løs langs kanten og løft forsiktig ut. Muffinsformer av silikon er veldig gode å bruke til dette.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter