
Mini-omelett
Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.
- 2
Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen i. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og ost.
- 3
Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.
Tips
Det er lurt å la frittaten avkjøle seg helt i formen før du prøver å ta dem ut. Bruk en skarp kniv, skjær løs langs kanten og løft forsiktig ut. Muffinsformer av silikon er veldig gode å bruke til dette.
Tips
Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.