Mini-omelett

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
4 ssTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ tssalt
½ tspepper
1 tsTINE Meierismør
50 gfrisk spinat
3 stkvårløk
100 gsmårettskinke
100 gTINE Revet Ost Original
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.
    2. Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen i. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og ost.
    3. Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.

      Tips:

      Det er lurt å la frittaten avkjøle seg helt i formen før du prøver å ta dem ut. Bruk en skarp kniv, skjær løs langs kanten og løft forsiktig ut. Muffinsformer av silikon er veldig gode å bruke til dette.

Tips:

Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.

Kommentarer

  Legg til kommentar