Spicy grøt med chili og ingefær

Spicy grøt med chili og ingefær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Gi grøten din et ekstra kick med chili og ingefær. Du blir garantert våken av denne frokosten!

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stk rød chili
1 ss finrevet frisk ingefær
1 ts TINE Meierismør
3 dl lettkokte havregryn
6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ ts salt

Topping

½ stk mango
4 stk jordbær

Slik gjør du det

    1. Finhakk rød chili og riv ingefær. Fres raskt i en gryte med smør i ca. 1 minutt.
    2. Ha i havregryn og melk, og kok i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
    3. Skrell og del mango i små biter. Del jordbær i to. Server grøten toppet med mangobiter og jordbær.
      Tips!

      Ønsker du ekstra kick kan du drysse over litt finhakket chili.

Tips!

Smak på chilien før du har i angitt mengde. Chili varierer veldig i styrke, så juster mengden etter hvor sterk chili du liker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat