Risengrynsgrøt

Risgrøt

56
  • Enkel
  • 40 min
Risengrynsgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Det blir ikke jul uten julegrøt!

Ingredienser

2 dl risgryn
4 dl vann
1 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ts salt
2 ss TINE Meierismør
1 dl sukker
2 ss kanel

Slik gjør du det

    1. Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn. Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.
    2. Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.
Tips

Rosiner i risengrynsgrøt er overraskende godt! Legg gjerne rosinene i litt vann i god tid før du skal lage grøten, og kok dem deretter sammen med grøten.

Kommentarer

  • Kjetil69

    4 timer siden
    Bare glem det jeg la på meg

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat