Risengrynsgrøt

(169)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlrisgryn
4 dlvann
1 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 tssalt
2 ssTINE Meierismør
1 dlsukker
2 sskanel

Slik gjør du det

    1. Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn. Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.
    2. Rør i grøten av og til mens den koker. Smak til med salt. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.

Tips:

Rosiner i risengrynsgrøt er overraskende godt! Legg gjerne rosinene i litt vann i god tid før du skal lage grøten, og kok dem deretter sammen med grøten.

Kommentarer