Kjøleskapsgrøt med gulrot

Kjøleskapsgrøt med gulrot

Kommentarer 6
  • Enkel
  • 10 min
En enda diggere variant av den trendy kjøleskapsgrøten, som er perfekt grøt til både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk gulrot
3 dl lettkokte havregryn
4 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
4 ss TINE Yoghurt Naturell
2 ss honning
¼ ts salt

Topping

4 ss bringebær
2 ss hakkede mandler
2 ss rosiner
1 ts kanel

Slik gjør du det

    1. Finriv gulrot og rør sammen med havregryn, melk, yoghurt, honning og salt.
      Tips!

      1 revet gulrot = ca. 1,5 dl.

    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
      Tips!

      Har du dårlig tid om morgenen, kan du ta med deg grøten på bussen eller til kontoret i porsjonsglass.

    3. Topp grøten med bringebær, hakkede mandler, rosiner og et dryss kanel.
Tips!

Om du ikke er glad i kald grøt, kan du røre inn revet gulrot i kokt havregrøt også. La det koke med i noen minutter før servering.

Kommentar

Kommentarer

  • Kirsten

    1 år siden
    Hvor mange kalorier tilsvarer èn porsjon?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Kirsten, Det er litt vanskelig for oss å regne ut for deg. les deg opp på innholdet på produktene du bruker og regn ut :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Anna

    1 år siden
    Det står kanel oppført 2 ganger :)

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Dette skal nå være endret, Anna :) Takk for at du sier ifra! Ha en fin dag.

      Kommenter  (0)


  • Mathilde

    1 år siden
    Både gulrøtter og gulrot som topping?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Takk for at du følger med, Mathilde :) Dette er nå rettet opp i. God matlaging videre :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat