Kjøleskapsgrøt med gulrot

Kjøleskapsgrøt med gulrot

6
6
Enkel10 min
En enda diggere variant av den trendy kjøleskapsgrøten, som er perfekt grøt til både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 4 ss
    bringebær
  • 2 ss
    hakkede mandler
  • 2 ss
    rosiner
  • 1 ts
    kanel

Slik gjør du det

  1. 1

    Finriv gulrot og rør sammen med havregryn, melk, yoghurt, honning og salt.

    Tips

    1 revet gulrot = ca. 1,5 dl.

  2. 2

    Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

    Tips

    Har du dårlig tid om morgenen, kan du ta med deg grøten på bussen eller til kontoret i porsjonsglass.

  3. 3

    Topp grøten med bringebær, hakkede mandler, rosiner og et dryss kanel.

Tips

Om du ikke er glad i kald grøt, kan du røre inn revet gulrot i kokt havregrøt også. La det koke med i noen minutter før servering.

Del denne oppskriften: