Kjøleskapsgrøt med gulrot

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enda diggere variant av den trendy kjøleskapsgrøten, som er perfekt grøt til både frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkgulrot
3 dllettkokte havregryn
4 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
4 ssTINE Yoghurt Naturell
2 sshonning
¼ tssalt

Topping

4 ssbringebær
2 sshakkede mandler
2 ssrosiner
1 tskanel

Slik gjør du det

    1. Finriv gulrot og rør sammen med havregryn, melk, yoghurt, honning og salt.

      Tips:

      1 revet gulrot = ca. 1,5 dl.

    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

      Tips:

      Har du dårlig tid om morgenen, kan du ta med deg grøten på bussen eller til kontoret i porsjonsglass.

    3. Topp grøten med bringebær, hakkede mandler, rosiner og et dryss kanel.

Tips:

Om du ikke er glad i kald grøt, kan du røre inn revet gulrot i kokt havregrøt også. La det koke med i noen minutter før servering.

Kommentarer

  Legg til kommentar