Kjøleskapsgrøt med bringebær

Kjøleskapsgrøt med bringebær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
En morsom og søt vri på den klassiske kjøleskapsgrøten. Bringebær gir ekstra friskhet og god smak og farge til denne digge frokosten. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 ss TINE Yoghurt Naturell
2 ½ dl bringebær (frosne eller ferske)
2 ½ dl lettkokte havregryn
1 ss honning
1 ss chiafrø (kan sløyfes)
½ stk sitron

Topping

2 dl bringebær
4 ts kokosflak
4 ss hakkede pistasjenøtter

Slik gjør du det

    1. Kjør melk, yoghurt og bringebær i en blender. Ha over i en bolle og rør inn havregryn, honning, chiafrø, finrevet sitronskall og –saft.
    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
    3. Server grøten toppet med friske bringebær, kokosflak og hakkede pistasjnøtter.
      Tips!

      Gjør det enkelt og server grøten med bringebærsyltetøy hvis du ikke har friske bær og nøtter tilgjengelig.

Tips!

Liker du varm grøt best, kan du røre inn bringebær etter å ha kokt havregrøt eller grøt av bygg eller hirse.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat