Kjøleskapsgrøt med bringebær

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En morsom og søt vri på den klassiske kjøleskapsgrøten. Bringebær gir ekstra friskhet og god smak og farge til denne digge frokosten. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 ssTINE Yoghurt Naturell
2 ½ dlbringebær (frosne eller ferske)
2 ½ dllettkokte havregryn
1 sshonning
1 sschiafrø (kan sløyfes)
½ stksitron

Topping

2 dlbringebær
4 tskokosflak
4 sshakkede pistasjenøtter
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kjør melk, yoghurt og bringebær i en blender. Ha over i en bolle og rør inn havregryn, honning, chiafrø, finrevet sitronskall og –saft.
    2. Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.
    3. Server grøten toppet med friske bringebær, kokosflak og hakkede pistasjnøtter.

      Tips:

      Gjør det enkelt og server grøten med bringebærsyltetøy hvis du ikke har friske bær og nøtter tilgjengelig.

Tips:

Liker du varm grøt best, kan du røre inn bringebær etter å ha kokt havregrøt eller grøt av bygg eller hirse.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar