Kald gurkemeiegrøt

Kald gurkemeiegrøt

0
11
Enkel10 min
Dette er kjøleskapsgrøt med gurkemeie, en kald golden milk-grøt om du vil. Den lager seg selv mens du sover, så det er bare å stå opp til en god frokost. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 100 g
    bjørnebær
  • 4 ss
    mandelflak
  • 4 ss
    honning

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen havregryn, kardemomme, kanel, gurkemeie, pepper, melk og yoghurt.

  2. 2

    Fordel blandingen i serveringsboller eller –glass med lokk, ev. dekk til bollen med plast, og sett i kjøleskapet i minimum 6 timer, gjerne over natten.

  3. 3

    Server gullgrøten toppet med bjørnebær, flakede mandler og honning.

    Tips

    Topp gjerne grøten med andre type bær, syltetøy eller frukt i biter.

Tips

Ønsker du en søtere grøt, kan du røre inn litt honning eller agavesirup.

Del denne oppskriften: