Hjemmelaget granola

Hjemmelaget granola

0
  • Enkel
  • 30 min
En enkel granola du kan lage opp og ha på glass. Server med melk til frokost eller kvelds.

Ingredienser

1 dl honning
100 g peanøttsmør
½ dl vann
150 g havregryn
100 g frøblanding, f.eks. sesamfrø, gresskarkjerner og solsikkekjerner
100 g tørket frukt

Til servering

1 l Tinemelk® skummet Fettfri

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 150 °C. Varm honning, peanøttsmør og vann i en kjele under omrøring til en jevn blanding. Vend med havregryn og frø.
      Tips
      Peanøttsmør kan erstattes med annet nøttesmør, og honning kan erstattes med sukker.
    2. Spre blandingen utover på en bakepapirkledd stekeplate. Stek i ovnen i 15-20 minutter. La avkjøle helt og bland inn tørket frukt. Server med melk.
      Tips
      Tilsett 2 ts kanel i granolaen før steking, det gir en deilig krydret søtsmak.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat