Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Havregrøt med revet brunost

Enkel
15min

Havregrøt med det lille ekstra i form av revet fløtemysost både i og på toppen av grøten. Legg til frukt, og få et deilig måltid til frokost, lunsj eller kvelds.

4.1
(30)
Next ImageHavregrøt med revet brunost

Ingredienser

Porsjoner

2 dl
lettkokte havregryn
0.25 ts
salt
1 stk
banan
10 stk
bjørnebær
1 dl
hasselnøtter
1 kvist
oxalis

Slik gjør du

  1. Kok opp havregryn og melk på medium varme. La småkoke i ca. 5 minutter til ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

  2. Riv fløtemysost og ha halvparten opp i grøten og vend inn.

  3. Del banan på langs og deretter i to.

  4. Grovhakk hasselnøtter.

    Tips

    Nøttene kan pannestekes, det setter ekstra god smak.
  5. Fordel grøt i to boller og topp med banan, bjørnebær, hasselnøtter, revet fløtemysost og urter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Grøt kan toppes med det meste, så velg gjerne noe annet de klassiske bærene. Frukt og frø, kokos, kanel eller kardemomme er godt å toppe med. Det kan også røres inn i grøten mens den lages for en ekstra krønsj og sødme. Prøv deg frem!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter