
Havregrøt med revet brunost
Havregrøt med det lille ekstra i form av revet fløtemysost både i og på toppen av grøten. Legg til frukt, og få et deilig måltid til frokost, lunsj eller kvelds.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Kok opp havregryn og melk på medium varme. La småkoke i ca. 5 minutter til ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
- 2
Riv fløtemysost og ha halvparten opp i grøten og vend inn.
- 3
Del banan på langs og deretter i to.
- 4
Grovhakk hasselnøtter.
Tips
Nøttene kan pannestekes, det setter ekstra god smak. - 5
Fordel grøt i to boller og topp med banan, bjørnebær, hasselnøtter, revet fløtemysost og urter.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


