
Hjemmelaget knekkebrød med frø
Lager du knekkebrød selv, har du full kontroll på innholdet. Med masse frø og korn er disse perfekte med brunost på.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 150 °C. Rør sammen linfrø, sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkekjerner, havregryn, fiberhusk, rugmel, honning og vann. La stå å svelle i 15 minutter.
- 2
Rør godt rundt og smør et tynt lag med røre jevnt utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stek i ovnen ca. 2 timer eller til de er tørre og sprø.
- 3
Avkjøl på rist og knekk i biter. Server med brunost.
Tips
Ønsker du firkantede knekkebrød kan du skjære dem i ruter med en pizzakutter eller skarp kniv etter 15 minutter i ovnen, før de stekes videre.
Tips
Disse knekkebrødene kan oppbevares i en lufttett boks. De er perfekte til frokost og lunsj, og gjør seg ekstra godt på ostebordet.