Skip to main content

Hjemmelaget knekkebrød med frø

Enkel
2t 30min

Lager du knekkebrød selv, har du full kontroll på innholdet. Med masse frø og korn er disse perfekte med brunost på.

3.7
(74)
Next ImageHjemmelaget knekkebrød med frø

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2.5 dl
linfrø
1 dl
sesamfrø
2 dl
gresskarkjerner
2 dl
solsikkekjerner
2 dl
havregryn
2 ss
fiberhusk
1 dl
fint rugmel
1 ss
honning
1 l
vann

Til servering

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 150 °C. Rør sammen linfrø, sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkekjerner, havregryn, fiberhusk, rugmel, honning og vann. La stå å svelle i 15 minutter.

  2. Rør godt rundt og smør et tynt lag med røre jevnt utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stek i ovnen ca. 2 timer eller til de er tørre og sprø.

  3. Avkjøl på rist og knekk i biter. Server med brunost.

    Tips

    Ønsker du firkantede knekkebrød kan du skjære dem i ruter med en pizzakutter eller skarp kniv etter 15 minutter i ovnen, før de stekes videre.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse knekkebrødene kan oppbevares i en lufttett boks. De er perfekte til frokost og lunsj, og gjør seg ekstra godt på ostebordet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter