Havregrøt med revet brunost

Havregrøt med revet brunost

0
26
Enkel15 min
Havregrøt med det lille ekstra i form av revet fløtemysost både i og på toppen av grøten. Legg til frukt, og få et deilig måltid til frokost, lunsj eller kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp havregryn og melk på medium varme. La småkoke i ca. 5 minutter til ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

  2. 2

    Riv fløtemysost og ha halvparten opp i grøten og vend inn.

  3. 3

    Del banan på langs og deretter i to.

  4. 4

    Grovhakk hasselnøtter.

    Tips

    Nøttene kan pannestekes, det setter ekstra god smak.

  5. 5

    Fordel grøt i to boller og topp med banan, bjørnebær, hasselnøtter, revet fløtemysost og urter.

Tips

Grøt kan toppes med det meste, så velg gjerne noe annet de klassiske bærene. Frukt og frø, kokos, kanel eller kardemomme er godt å toppe med. Det kan også røres inn i grøten mens den lages for en ekstra krønsj og sødme. Prøv deg frem!

Del denne oppskriften: