Havregrøt med kli

Havregrøt med kli

6
  • Enkel
  • 15 min
Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.

Ingredienser

Havregrøt

4 dl havregryn
½ dl kruskakli
5 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
2 ½ dl vann
½ ts salt

På grøten

1 dl Biola® Mild Yoghurt
2 ss sukker
4 ss nøtter
2 ss tørket frukt

Slik gjør du det

    1. Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.
  1. På grøten

    1. Server grøten gjerne med en klatt Biola yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.
Tips

Most banan eller et raspet eple smaker godt i havregrøt.

Kommentarer

  • Karina

    4 år siden
    Denne må være for spesielt interesserte. Jeg synes den var smakløs og vassen. Den hadde gjerne vært bedre med kun melk. Vil heller anbefale byggrynsgrøt.

     (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei Karina, Smak er svært så individuelt og du står selvsagt helt fritt til å bruke bare melk, dersom du ønsker det :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat