Havregrøt med kli

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.

Antall porsjoner

Ingredienser

Havregrøt

4 dlhavregryn
½ dlkruskakli
5 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 ½ dlvann
½ tssalt

På grøten

1 dlBiola® Mild Yoghurt
litt sukker
4 ssnøtter
2 sstørket frukt
bær

Slik gjør du det

  • Havregrøt

    1. Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.
  • På grøten

    1. Server grøten gjerne med en klatt Biola yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.

Tips:

Most banan eller et raspet eple smaker godt i havregrøt.

Kommentarer