placeholder image
0

Havregrøt med frukt og brunost

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Havregrøt er noe av det beste du kan spise. Det er raskt å lage og toppet med eple, banan, rosiner, nøtter og brunost blir det dagens høydepunkt.

Antall porsjoner

Ingredienser

5 dlvann
5 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 dlhavregryn
½ tssalt

TILBEHØR

1 stkeple
1 ssflytende honning
1 stkbanan
100 gTINE Gudbrandsdalsost Original
4 ssrosiner
4 sshakkede hasselnøtter

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

      Tips:

      Små, lettkokte havregryn trenger du bare å koke i 3-5 minutter.

    2. Del eple i små terninger og vend med honning. Del banan i skiver og grovriv brunosten på et rivjern. Topp havregrøten med epleterninger, bananskiver, revet brunost, rosiner og hakkede hasselnøtter.

Kommentarer