Havregrøt med frukt og brunost

Havregrøt med frukt og brunost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Havregrøt er noe av det beste du kan spise. Det er raskt å lage og toppet med eple, banan, rosiner, nøtter og brunost blir det dagens høydepunkt.

Antall porsjoner

Ingredienser

5 dl vann
5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 dl havregryn
½ ts salt

TILBEHØR

1 stk eple
1 ss flytende honning
1 stk banan
100 g TINE Gudbrandsdalsost Original
4 ss rosiner
4 ss hakkede hasselnøtter

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
      Tips!

      Små, lettkokte havregryn trenger du bare å koke i 3-5 minutter.

    2. Del eple i små terninger og vend med honning. Del banan i skiver og grovriv brunosten på et rivjern. Topp havregrøten med epleterninger, bananskiver, revet brunost, rosiner og hakkede hasselnøtter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat