Håndkle og blad
Havregrøt med eple og spinat
(33)

Havregrøt med eple og spinat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

50 gbabyspinat
3 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 tsvaniljesukker
1 stkeple
2 ½ dllettkokte havregryn

Topping

½ stkeple
4 bladerbabyspinat
6 stkbringebær
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
    2. Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
    3. Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.

Blått hjerte
Tips!

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat