Havregrøt med eple og spinat
Enkel•15 min min
En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
50 gbabyspinat
-
3 dl
-
1 tsvaniljesukker
-
1 stkeple
-
2 ½ dllettkokte havregryn
Topping
-
½ stkeple
-
4 bladerbabyspinat
-
6 stkbringebær
Slik gjør du det
-
1
Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
-
2
Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
-
3
Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.
Tips
Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.