Havregrøt med eple og spinat

Havregrøt med eple og spinat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

Antall porsjoner

Ingredienser

50 g babyspinat
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ts vaniljesukker
1 stk eple
2 ½ dl lettkokte havregryn

Topping

½ stk eple
4 blader babyspinat
6 stk bringebær

Slik gjør du det

    1. Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
    2. Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
    3. Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.
      Tips!

      Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.

Tips!

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat