Havregrøt med eple og spinat

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

Antall porsjoner

Ingredienser

50 gbabyspinat
3 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 tsvaniljesukker
1 stkeple
2 ½ dllettkokte havregryn

Topping

½ stkeple
4 bladerbabyspinat
6 stkbringebær
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.
    2. Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.
    3. Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.

      Tips:

      Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.

Tips:

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar