Havregrøt med eple og spinat

Havregrøt med eple og spinat

0
4
Enkel15 min
En grøt med litt ekstra næring i form av spinat. Eple gir friskhet til denne grøten som er like god til frokost som etter trening.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • ½ stk
    eple
  • 4 blader
    babyspinat
  • 6 stk
    bringebær

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør spinat med melk og vaniljesukker i en blender til jevn.

  2. 2

    Skrell eple og grovriv. Kok opp spinatmelk, revet eple og havregryn i en gryte og la småkoke under omrøring til en tykk grøt, 8-10 minutter.

  3. 3

    Del eple i biter, finstrimle spinat og topp grøten med eple, spinat og bringebær.

    Tips

    Ønsker du litt ekstra krønsj, kan du drysse over hakkede nøtter.

Tips

Synes du spinat gir en litt vel ”grønn” smak, kan du prøve med basilikum eller mynte.

Del denne oppskriften: