Havregrøt med banan og pasjonsfrukt

Havregrøt med banan og pasjonsfrukt

0
29
Enkel10 min
Havregrøt med solsikkefrø rørt inn. Banan og pasjonsfrukt gjør den litt eksotisk sammen med kokos og hakkede nøtter. En perfekt start på dagen!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 dl
    TINE® Lettmelk med Vaniljesmak eller TINE® Lettmelk
  • 2 dl
    lettkokte havregryn
  • ¼ ts
    salt
  • 2 ss
    solsikkekjerner
  • 2 stk
    pasjonsfrukter
  • 1 stk
    banan
  • 50 g
    hakkede mandler
  • 8 stk
    kokosflak
  • 2 ts
    chiafrø

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp havregryn og melk på medium varme. La småkoke i ca. 5 minutter til ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

  2. 2

    Rør inn solsikkefrø og fordel grøten i 2 boller.

  3. 3

    Del bananen i skiver og legg på grøten. Del pasjonsfrukt og topp grøten med fruktkjøttet. Ha hakkede mandler, kokosflak og chiafrø på toppen. Hell gjerne en liten skvett melk på toppen ved servering.

Tips

Vær kreativ når du topper havregrøten. Det er godt med frukt og bær, men prøv revet gulrot, hasselnøtter og litt honning også.

Del denne oppskriften: